ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

האם זה יכול לקרות שיהיה ביוץ טבעי ( עם גונל) כאשר יש מספר זקיקים בגדלים שונים ושוב ביוץ כמה ימים לאחר מכן לאחר הזרקת אוביטרל.
    במידה וזה אפשרי, לפי מה לחשב את המחזור ? הביוץ הראשון או של האוביטרל ?
    אם היה ביוץ לפני האוביטרל אז יתר הזקיקים למרות שהיו כבר די גדולים , היו צריכים להיעלם או להמשיך להתפתח ?

10 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    את אומרת בעצם שהיו לך זקיקים נגיד 3 בגודל 20,21,22.
    ואחרי האוביטרל היו זקיקים קטנים יותר שגדלו?
    איך את יודעת שהיו 2 ביוצים?
    לפי מיטב זכרוני, גונל גורם לביציות רבות ואוביטרל גורם להן להגיע לשיא גדילתן ובקיעת הביציות.
    לא ברור לי כל כך מה שאץ מסבירה, אחרת מאיםב קפצו עוד ביציות משום מקום.
    הסבירי לי שאבין טוב יותר, תיהי ספציפית יותר.
  • המצב היה כזה : ביום שני היו כמה זקיקים , הכי גדול 18. הבדיקה הבאה הייתה ביום חמישי והיו זקיקים של 24, 22, 18, 13. ביום שישי בלילה לפני האוביטרל ב US הזקיק 24 כבר לא היה אבל היה לי 22, 18, 16. אז השאלה שלי היא אם יש אפשרות שבעצם בין חמישי לשישי היה ביוץ ? אם לא, אז איפה הזקיק 24 ? ואם כן היה ביוץ, אז האם האוביטרל לא היה לחינם ? ההזרעה הייתה ביום ראשון שאחרי האוביטרל. יש מצב שזה היה לחינם גם ? עכשיו אני 9 ימים לאחר הזרעה ויש לי דימום ( הכתמה ) קל אז השאלה אם זה מחזור ? השתרשות ? אני כבר מבולבלת...
  • נראה כאילו שהזקיק 24 בייץ, אבל כל השאר לא בייצו. זה מצב שיכול לקרות.
    כשאני הזרקתי גונל אף הזרקתי יחד איתו דקפפטיל שהוא לא נותן לזקיקים לבייץ ולבייציות לבקוע.
    אם משתמשים בגונל לבד צריך להיות במעקב יומי על מנת לראות שלא בייצת..
    תשאלי את הרופא את זה.
    בהצלחה:)
  • אז נגיד שהזקיק 24 בייץ. יתר הזקיקים גם בייצו אחרי האוביטרל ? או שזה כבר לא עשה את העבודה ?
  • קודם כל שיהיה בהצלחה!
    הזקיק של 24 או 22 : זה אותה טכנאית בדקה? לפעמים יש סטיות.. זה רק אצלי הרבה..
    יכול להיות גם שהזקיק היה ריק ו'התפוצץ' ונעלם..
    אין מצב שהיו נשארים עוד זקיקים או הזקיק של ה24 היה מפתחת לביוץ.. באותו רגע הזקיקים האחרים מתפוגגים..
    שיר (:
  • תודה שיר,
    גם האחות אמרה לי היום שאם היה ביוץ אז האחרים היו נעלמים.
    הכתמים עוד נמשכים, אמרו לי לעשות מחר בדיקת הריון, נראה לי קצת מוקדם, מחר אהיה 11 יום אחרי הזרעה. מה הסיכוי שייראו משהו בבדיקה ?
    אם לא אז פרוטוקול חדש....
  • גודל הזקיקים לא מעיד על ביוץ לבדו. מה היו הערכים בבדיקת הדם של הפרוגרסטרון ואסטרדיול?
    בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה

• אני עשיתי בדיקה ביום ה12 וראו הריון.
    בקשר לביוץ ענו לך :)
  • סליחה על התגובה המאוחרת בנות.
    אז התשובה הייתה שלילית.
    מחר ניסיון נוסף...
    תחזיקו אצבעות :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה