אוף! די!! (פוסט מתוסכל...) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כאמור מהרגע שהפסקתי גלולות התחילו לי הפרשות כ5-6 ימים לפני הדימום עצמו,
    החודש לא זיהיתי ביוץ אבל בערך לפי ההפרשות הפוריות הוא היה יום שבת..
    אז כמובן שציפיתי להפרשות להגיע ביום שני- אך היו רק הפרשות צהובות ולא יותר... כך גם אתמול....
    שמחתי קצת בלב שאולי יש ניסים,
    אבל היום קמתי וגיליתי שאין ניסים, שאין הריון, שאני תקועה עדיין באותו מצב, והנה מתחיל לו חודש 10 של ניסיונות....
    עצובה ומתוסכלת
    ובעיקר עייפה מהעניין הזה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקההה
    מבטיחה לך ישועת השם כהרף עין יש כאן כל כך הרבה בנות במצבך שהייאוש כבר מתסכל מבטיחה לך גם אני לא חשוב כמות הניסיונות מספיק שמגיעים הכאבים של המחזר ואני מקבלת גורם לי לייאוש כל פעם קצת אבל אני מחזקת את עצמי וכרגע גם אותך שזה יגיע זה יגיע וזה כל כך קרוב אל תתייאשי יכול להיות שהחודש זה החודש שלך :-)

בעזרת השם נשמע בשורות טובות
  • אני לא יודעת מה שמך אבל, את מתייאשת?!??? זו פעם שניה שאת מעלה פוסט כזה, ואני יודעת שזה נראה לך נצח אבל 10 חודשים זה לא הרבה זמן, ואמנם זה לא מעט אבל עדיין, זה לא הזמן לומר נואש!!

את צעירה ובריאה ב״ה ואת תהיי אמא ביום מן הימים, אז מהיום אני פשוט אוסרת עלייך להרגיש כמו שאת מרגישה כעת ובטח לכתוב פוסטרים כאלה!!
    מהיום את פשוט מכבה את המתג הזה אצלך בגוף שנקרא: לחץ, אכזבה, כעס וכדומה!!
    את תנשמי נשימה מאוד עמוקה, ותעשי לעצמך ריסט, את צריכה להיכנס לתוך התהליך הזה שנקרא הריון בהמון המון המון סבלנות.
    כתבתי את זה כבר פעם אבל אני אכתוב שוב כדי שתביני למה לא:
    לכל אישה בריאה שמזהה ביוץ באופן מדוייק יש סיכוי של 30אחוזים להיקלט כל חודש.
    ז״א ש70 אחוז לא נקלטת החודש,
    מאמי תקשיבי, את חייבת להפנים- זה לא מדע מדוייק! ויש כאלה שילך להן חודש אחרי שסיימו גלולות ויש כאלה שירי להן שנים!!! אבל זה יגיע בסופו של דבר, אלוהים לא ברא את כולנו שווים לאחד נתן יותר ולשני פחות, אבל צריך להגיד תודה על מה שיש...

עכשיו לענייננו המרכזי: כתבת שזיהית ביוץ בערך?!?!?
    אם את רוצה הריון- אז אין יותר בערך!! את צריכה לדעת בדיוק מתי ביוץ, ולכן תקבעי תור לרופא או רופאה שלך ותבקשי מעקב זקיקים
    וביום שיזהו לך ביוץ( הם יגידו לך מתי יתחיל לך הביוץ) אתם מקיימים יחסים 3 ימים ברציפות!!
    זה מוריד את איכות הזרע אבל... מגדיל את הסיכויים.
    בואי ניקח יחד את התהליך ונעבור שלב שלב!!
    מבטיחה להיות כאן תמיד!!!

תעשי זאת והתעדכני אותי, חשוב רק לציין שעושים מעקב החל מהיום ה12 למחזור אז הזדרזי..

מקווה שעודדתי אותך קצת:)
    שני
  • תודה לכן...
    אין מה לעשות, עם ההפרשות מגיע השבר...
    בע״ה אחרי המחזור זה יעבור :-)
  • אל תחשבי על השברים לב הזה, את צריכה לשנות אווירה!!
    אולי תצאו את ובעלך לאיזה טיול קצר או חופשה מפנקת זה יעזור לך וחתן לך כוחות מחודשים.. מניסיון!!
    גם אני הייתי כזו אחרי 7 חודשים של ניסיונות ואז יצאתי לנופש וכשחזרתי, זה היה בכל הכוח!!
    עכשיו הם הימים בהם את צריכה להתכונן לביוץ שלך , תבקשי מהרופא מעקב זקיקים...
    באמת שזה יעזור!! מניסיון...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה