-
היי ,
אני סיפרתי אחרי השקיפות למשפחה המורחבת ..
ואחרי הסקירה לחברים ולעבודה !
שיהיה בהצלחה .. תרגישי בנוח :)
-
היי,
אנחנו ב"ה עוד שבוע וחצי עושים שקיפות ואז נספר למשפחה ואני אנסה למשוך עם לספר לחברים (למרות שהיום חברות שלי שאלו אותי אם יש לי משהו לספר...)
-
אני רוצה לנסות למשוך עד שבוע 20 שזה אחרי סקירת מערכות מאוחרת מורחבת.
אם הבטן תשאר באותו הגודל זה מה שאעשה.
לחמותי וחמי אספר אחרי הסקירת מערכות המוקדמת.
-
אני חושבת שלספר למשפחה לאחר השקיפות, למרות שאנחנו סיפרנו למשפחות המצומצמות (הורים ואחים) אחרי ששמענו דופק.
-
אצלי כולם כבר שאלו אם אני בהיריון כי הרגישו אז חיכיתי לבדיקת דופק ואישרתי רק לחמותי אמא שלי ואחותי..עכשיו מחכה לשקיפות ואחרי השקיפות אספר לחברות
-
תודה:) אני שמה לב שרובן מחכות עד לשקיפות ואז מספרות.
אני מאוד מפחדת לספר ואז הסקירה לא תיהיה טובה.
-
אני ספרתי למי שאני אוהבת
כבר בהתחלה -- הייתי כל כך מאושרת וכולם כל כך המתינו
ש...
ולזרים שיגלו לבד
-
להורים סיפרנו בשבוע 8 ולאחים מיד אחרי הסקירה המוקדמת ,לשאר המשפחה סיפרנו בשבוע 22 אחרי הסקירה המאוחרת,הרגיש לי מאוד נוח ובעיקר רגוע לשמור את זה רק לבעלי ולי ולהורים בהתחלה, ולאט לאט בהדרגה לספר לשאר המשפחה,בקשר לחברים היו כאלה ששמו לב לבד לאחרונה, אני לא רציתי שיעשו מזה נושא שיחה ויתחילו להלחיץ אותי לכן העדפתי לשמור לעצמי ולבעלי-ומאוד נהנתי:)
-
הלוואי שאצליח לשמור על זה בסוד לנשפחה המורחבת עד לשבוע 22!!!!
ברגע שאספר למשפחה של בעלי, כולם ידעו על זה! הם כל כך מחכים לזה!
-
להורים שלי ספרתי מיד איך שגיליתי..
לאבא של בעלי ספרנו אחרי השקיפות
לחברים ומשפחה מורחבת ואחים של בעלי ספרנו אחרי הסקירה הראשונה.
בהצלחה
-
תודה, אני משתדלת לחשוב מחשבה חיובית ולהגיד לעצמי שהכל יהיה בסדר:)
שיהיה גם לך בהצלחה:)
-
זה באמת מאוד אישי... אני סיפרתי ישר כשגילינו להורים שלי ולאחים... ולהורים של בעלי רק אבל לא לאחים שלו.
לכמה חברות גם סיפרתי ישר כי ככה זה אצלנו, החברות הקרובות גם סיפרו לי ישר.
אני מסתכלת על זה שאם חס וחלילה משהו יקרה יהיה לי מוזר לא לדבר איתן על זה, אבל זה תלוי בטח בכמה משתפים בדברים אינטימיים באופן כללי.... לפחות אצלי
[/quote]
-
זה עשה לי את הסרגל שלך בטעות... אני בשבוע 9 עוד יומיים 10.
אגב בגלל שלקח לנו כמה נסיונות ועוד שתי חברות טובות היו גם במצב דומה אז גם דיברנו על הנודא כבר בשלב הזה... אז שוב זה בטח ממש תלוי בכל השיח הכללי לא?
-
אני לא סיפרתי, יותר אישרתי חשדות
וזה רק כשיצאה הבטן סביבות חודש חמישי והלאה...
-
שוקלת לעשות כמוך, נראה עד כמה הם יכולים להחזיק את הסוד בבטן!
ומתי שישאלו נאשר וזהו :)
כי עד סקירה מאוחרת לדעתי אין כל כך טעם לספר, כדאי לראןת שהעובר בריא ואז לספר.
בעלי כבר לא יכול להחזיק בלב, בא לו לספר להורים שלו ולחברים והוא אמר שלא יספר להם לבד, שיתן רק לי לספר, נראה אם אצליח לשמור את הסוד עד אז.