סקר - ירידה במשקל אחרי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    כמה עליתן בהיריון?
    כמה זמן לקח לכן לחזור למשקל שלפני ההיריון?
    --
    אני עליתי בהיריון בסה"כ 16 ק"ג.
    בלידה בקושי ירדו להם 5 ק"ג מתוך ה-16..
    מאז הלידה אני יורדת חצי קילו בהתמדה כל שבוע. כמובן שללא דיאטה (להיפך אני מניקה ואוכלת הרבה שטויות ולא מסודר..).
    כרגע הילדה בת 3 חודשים ואני עם 4 ק"ג מיותרים שמקווה להיפטר מהם תוך חודש,חודש וחצי..
    בלידה הקודמת לא התייחסתי למשקל וירדתי הכל תוך 4 חודשים. כאן אני ממש מתבאסת שנשארה בטנונת קטנטונת (4 ק"ג!) ומחכה כבר שתרד..
    אל תגידו לי לעשות דיאטה כי--בחיים לא עשיתי, אין לי משמעת עצמית בנושא הזה ואני לא רגילה לחשב את מה שאני אוכלת
13 תגובות
עמוד 1
  • עליתי בהריון 16 קג בערך,
    בלידה ירד 9 קג , והיום חמישה חודשים אחריי נשארתי עם 4-5 קג
    מנסה לשמור לשים לב מה אני אוכלת אבל לא כ״כ הולך
  • עליתי בהריון 10 ק"ג ,יותר נכון אפילו ירדתי במשקל בחודשים אחרונים של ההריון בגלל דיאטה שעשיתי בגלל סוכרת הריון ,כך שכשילדתי כבר חזרתי הביתה כמעט במשקל שלפני הלידה ,ברגע שהרחם התכווץ בערך חודש אחרי הלידה הייתי כבר במשקל שלפני ההריון , ועכשיו אני אפילו פחות ,אבל זה כי אני בקושי מספיקה לאכול משהו . עבודה וילדים לא משאירים לי זמן אפילו לחתוך סלט ,לא מדברת אפילו על להכין לעצמי ממש ארוחה (האמת גם אין חשק לבשל לעצמי)
    בהריון הראשון עליתי בערך 15 ק"ג ,4 חודשים אחרי הלידה כבר נכנסתי לג'ינס מלפני ההריון . אבל הלכתי המון ברגל .
  • עליתי 16 קילו בהריון
    ארבעה חודשים אחרי נשארו להם 2 קילו אבל משום מה מרגישה שהבטן גדלה כל הזמן
    מניקה ולא עושה דיאטה...משתדלת גם לא לעשות ספורט ;)

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • עליתי 16 קילו בהריון
    ארבעה חודשים אחרי נשארו להם 2 קילו אבל משום מה מרגישה שהבטן גדלה כל הזמן
    מניקה ולא עושה דיאטה...משתדלת גם לא לעשות ספורט ;)

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • בהריון עליתי 14
    אחרי הלידה תוך חודשיים נשארו לי רק 2 קילו עודפים. לא עשיתי דיאטה, הנקתי ובקושי מצאתי זמן לאכול....
    ואז כשחזרתי לעצמי והתחלתי לאכול, עליתי עוד 3 קילו ומאז אני לא מצליחה להוריד אותם.
    אני לוקחת את הילדה לגן ברגל בבוקר ובצהרים, אני משתדלת לא לאכול שטויות ולאכול משהו כל 3-4 שעות, שותה רק מים.
    לא עובד.... המשקל תקוע על אותו מספר מחורבן....

• עליתי 12 קילו פלוס מינוס
    ירדתי בינתיים 8...

נשאר עוד 4-3 ליעד.

• תודה לכל מי שענתה.
    אהיה סבלנית..
  • אוף מזה?? למה ככה קצת עליתם וכזה מהר ירדתן? ??
    עליתי לפחות 17 18 קילו
    אנא חודשיים אחרי לידה עדיין עם 8 קילו עודף :( :(
    הרוב מתרכז בירכיים כך שבעצם לא כל כך רואים אבל אני מרגישה
    משכנעת את עצמי שזה החזה.... חחחח

[url=http://www.glittertextlive.com][img=http://img-s3-01.mytextgraphics.com/glittertextlive/2014/06/01/cfe7a67934996e037895a306bdf1ca98.gif]
  • עליתי 14 קילו, שבועיים אחרי הלידה הייתי כבר רק ב4 אובר (שנתקעו).

עכשיו יש לי איזה וירוס בבטן אז אני רק בקילו אובר.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • עליתי 10 קילו בהיריון ירדתי 8 קילו בלידה והשמנתי אחרי הליד חודשיים בערך..וזה בגלל שחזר לי התיאבון (בהיריון לא אכלתי בשר דגים עוף, חייתי על ירקות ופריכיות או קרקרים)
  • עליתי 10 קילו בהיריון ירדתי 8 קילו בלידה והשמנתי אחרי הליד חודשיים בערך..וזה בגלל שחזר לי התיאבון (בהיריון לא אכלתי בשר דגים עוף, חייתי על ירקות ופריכיות או קרקרים)
  • התחלתי את ההריון ב 50 קילו. עליתי 30 קילו. שנה אחרי הלידה שקלתי 49 ללא שום דיאטה והיום 3 שנים אחרי כמעט אני שוקלת 46

• שאלו יהיו הצרות שלכן

]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה