היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהי מכירה את ד"ר ניזרי מבית חולים רמב"ם? הייתי מעוניינת לברר...
7 תגובות
עמוד 1
בטח אני מטופלת שלו.. אדם מקסים!!!!
היי...את מטופלת אצלו פרטי?
האמת עברתי בגללו למאוחדת ... רופא מדהים עם יחס חם ואכפתי זמין בכל שעה!! אבל אני פרטי באלישע עושה את ההפריות... גם מאוד מרוצה! אין לך מה להסס בכלל אני מכירה כמה וכמה מטופלות שלו שממש מרוצות ..מה את צריכה ?איזה טיפול?
אני צריכה לעבור הפריה...ושמעתי עליו...אבל בעיה קטנה בדרך...שאני בקופ"ח כללית...באיזה שלב את אצלו? עברת כבר טיפול?
כן אני כבר עברתי שאיבה אחת ופעמיים החזרת עוברים...מקווה שהפעם היא האחרונה :) ממליצה עליו בחום...הוא באמת משהו אחר... תראי...גם אני הייתי כל חיי בכללית ועברתי,מה נעשה לא נעשה הכל על מנת להצליח? בכלל לא נורא ולא מסובך לעבור ותמיד אפשר להתחרט הבעיה היחידה זה שלעיתים צריך להמתין איזה חודש חודשיים כי יש תקופת מעבר או משהו בסגנון.. בכל מקרה אם את לא תרצי בסוף שמעתי שאיסקוב טוב בכללית 2 חברות שלי מטופלות אצלו ומרוצות אבל זה הכל תלוי בך...
את עושה אצלו טיפול דרך בית החולים או פרטי? (מצטערת שמשגעת אותך ) ומאחלת לך בהצלחה והלוואי והפעם תתבשרי בהריון
ממש לא משגעת אותי הכי בכיף!! פרטי באלישע לא רציתי דרך בית חולים...הבנתי שבבית חולים לוקח גם יותר זמן ופחות נעים כי יש הרגשה של בית חרושת אבל מה שמתאים לך לי יש ביטוח פרטי מצויין שמכסה לי 85% מכל ההוצאות ...בכל מקרה אלישע ממש בסדר והצוות עשר..אני מרוצה...מה שתרצי אני פה..