טיטולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות איזה טיטולים אתן ממליצות לתינוק שרק נולד? הגיס פרמפרס פרמיום קר או אקטיב?

18 תגובות
עמוד 1
  • פמפרססססססס גם פרימיום קר וגם אקטיב , מעולייים
  • אנחנו קנינו של האגיס
  • אני כשהיא הייתה פיצית השתמשתי רק בפמפרס הלבנים
    הם ממש מעולים!!
  • אנחנו גם עם הפמפרס, כל הסוגים האחרים או שעושים לה פריחה או שהכל בורח לה מהם. ניסינו שבוע שעבר את החדשים של לייף והיא בערה כמה ימים כל החתלה הייתה סיוט
  • אנחנו מאוד מרוצים מהאגיס
    עם הקודמים השתמשנו (רק בהתחלה) עם פמפרס

כשהם מגיעים לגיל חצי שנה+-
    טיטולים פרימיום ממש טובים
  • אך ורק פמפרס!

• בשבועות הראשונים האגיס ובערך בגיל חודששים עברנו לטיטולים פרימיום. עד היום טיטולים זה המותג המועדף עליי.
    גם בייביסיטר טובים מאוד וזולים.
    את פמפרס אני לא אוהבת בכלל.
  • לא אוהבת את הגיס, הם היו נוזלים לנו.
    פמפרס הכי טובים, שני הסוגים.
    גם בייביס של לייף לא רעים.
  • האגיס ניו בורן עם הפתח לטבור

• האמת שהייתי מרוצה כמעט מכל חיתול שניסיתי, חוץ מבייביסיטר.
    סדר העדפה שלי מהטוב לפחות טוב -
    פמפפרס, לייף בייביז, טיטולים, האגיס.
    כשרק נולדה היו לי דוגמיות מכל מני כנסים אז עברתי על כולם. האגיס היה נוח כשרק נולדה ואחרי שבועיים כשקנינו אז קניתי פמפרס שהיו לי יותר נוחים. הם יותר אלסטיים

• בבית חולים השתמשנו בפמפרס שנתנו שם.
    ודלף לבייבי שלי כמה פעמים , שהגענו הביתה קיבלנו ערכה מהבית חולים
    עם טיטולי פמפרס וגם בבית דלף.
    עכשו משתמשת בהאגיס ניו בורן עם פתח לטבור .. מרוצה מאד מאד.

שיהיה בהצלחה :)

• האגיס
  • האגיס nb ממש לא עפתי עליו
    עם הפתח לטבור
    לא היה לנו נוח ומאד קטן ונמוך
    לא עוטף בכלל...

פרימיום קייר ממליצה בחום!

גם בקפלן בתינוקיה השתמשו בו
    100% ספיגות

• תודה בנות בהחלט נסגרתי על הנושא אלך לקנות את הפרמפרס נתחיל ממנו וניראה איך הולך. עוד שאלה אני חושבת לקנות מידה 1 , כי במידה 0 רשום שזה מתחת לשניים וחצי ףקילו יש טעם לקנות אותם? כמובן זה תלוי לפי המשקל והמבנה של הילד אז אני פשוט חושבת לקנות מידה אחת ואם יהיה גדול יש סופר פארם ליד ללכת לקנות קצת ממידה אפס. עם איזה מידה אתן התחלתם!?

• לדעתי זה מאוד אינדיווידואלי.
    לכל תינוק ואם מתאים משהו אחר
    לנו פמפרס היה על הפבים בכל השלבים של ההתפתחות
    לכן , תנסי את כל הסוגים
    להתחלה כמובן תקני סוג אחד ותראי אם טוב
    אם לא אז תנסי סוג אחר
  • כן ברור זה לא אומר שאם פרמפרס טוב לרוב הבנות פה הוא יהיה טוב גם לילד שלי, אבל בישביל להתחיל ממשהו התעניינתי במה הרוב משתמשים. ניראה אם יתאים לו גם.

• אנחנו התחלנו ממידה 0 אבל היא נולדה ממש ממש פיצית. אני שמעתי מחברות שאפילו מידה 1 לא קנו, אלא לקחו קצת מבית החולים ליום יומיים הראשונים ואחכ עברו כבר למידה 2.. זה באמת תלוי במשקל... לגבי הסוג, לא כדאי לך להינעל על הפמפרס, הם הכי יקרים בשוק, תנסי גם סוגים אחרים ואם לא ילך תשארי איתם, יש הרבה שמסתדרים מצוין עם טיטולים, בייביז, בייביסיטר ודומיהם
  • כמובן שתלוי במשקל ובמבנה גוף
    שוהם נולד 3500 כמעט
    והחלפתי 2 חבילות של nb במידה 2.

ה-nb של האגיס היו מאד נמוכים
    לא עטפו אותו בכלל בקושי נסגרו...

מידה 1 ניסיתי בדוגמיות שנותנים בערכה
    של הסופר פארם וגם היה קטן יחסית.

בהתחלה הקקוש שלהם די מימי
    יש לא מעט דליפות (במיוחד בהנקות)
    מניסיוני הפרימיום קייר פצצה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה