מנשא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות שלום :)

מישהי משתמשת במנשא לקטנצ'יק?
    האם זה משהו שנעשה בו שימוש מיד לאחר הלידה, או רק לאחר כמה חודשים?

איזה מנשא יש לכן? כמה עלה? והאם אתן מרוצות?

תודה

7 תגובות
עמוד 1
  • אני קיבלתי מגיסתי מנשא בד של סימפלי גוד
    לא השתמשתי המון אבל כשהשתמשתי זה היה מעולה
    ויותר מזה בעלי השתמש בזה כשהיה איתה ומאוד אהב!
  • לי יש מנשא של בייבי ביורן, בעיקרון אפשר להשתמש מ3.5 קילו, אבל התחלתי להשתמש בגיל 3 שבועות בערך. זה מנשא מעולה! לדעעתי חייבים מנשא, הוא כל הזמן בשימוש אצלינו, במיוחד כשיש עוד ילד בבית.
  • עד גיל חודשיים-שלושה בערך השתמשתי במנשא לופיקס (מנשא בד).
    מנשא בד זה דבר מעולה לתינוק קטנטן, זה משאיר אותו צמוד אלייך כמו שהוא רוצה וצריך ומפנה לך את הידיים.
    השתמשתי בו ה-מ-ו-ן!
    אח"כ עברתי למנשא "מערבי". עם הבת הגדולה שלי השתמשתי בבייבי ביורן שקיבלתי בהשאלה. הוא בסדר, אבל לא מאוד נוח, ובדיעבד אני גם יודעת שהוא לא הכי בריא לתינוק.
    לבת השניה שלי כבר קניתי ארגו, ואני מאוהבת במנשא הזה. הוא נוח מאוד, ואפשר לשאת את התינוק על הגב, שזה ייתרון גדול מאוד מבחינתי.
  • השתמשנו רק עם התאומים כדי שיהיו ידיים פנויות בכניסה לרכב וכזה....
    אישית לא נוח לי ללכת עם מנשא.
    אולי בגלל הניתוחים...
  • יש לי את המנשארי של סימפלי גוד.
    משמש מגיל חודש ועד כחמישה חודשים (למרות שאומרים שעד שנה וחצי אבל זה כבר נהיה כבד).
    גם בילדה הבכורה וגם בנוכחי שהיא בת 3 חודשים, משמש מאוד והכרחי!! היא ממש אוהבת במנשא.
  • יש לי מנשא טליה, אני משתמשת בו המוווון, מגיל שבועיים (שאז קבלתי אותו) ועדיין (בת 8 חודשים) עוזר לכולנו מאוד! יותר בשימוש מאשר העגלה אצלנו
  • זה המנשא שלנו
    http://www.shilav.co.il/breaze-baby-carrier

שימש אותנו ומשמש אותנו מאד
    מרוצה וממליצה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה