היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי... אני חדשה פה לגמרי. תמיד קוראת פה דברים מעניינים והפעם החלטתי להצטרף! קוראים לי מורן יש לי ילדה בת שנה וחצי.והחודש החלטנו שבא לנו עוד. קיבלתי מחזור ב 29.5 מה 4.6 התחלנו לנסות. קניתי ערכות ביוץ בדקתי כל יום וב 14 15 16 היו לי שני פסים חזקים. ב 17 היה פס חזק פס חלש וגם ב 18 וגם 19. יש לי מיחושים בבטן כאבי בטן תחתונה כמו שלשול. אני אכן גם עושה יותר קי. )סליחה( כאב ביצי ופיצה. ולא מעוניינת לאכול כלום!!!! האם יש סיכוי להריון? המחזור שלי סדיר כל ה 29 לחודש. מתי לעשות בדיקה? למי קרה ככה? מה עושים אני סלחץץץ
מורן
9 תגובות
עמוד 1
מישהי? עונה? משהו? אני בטירוף של לחץץץ
מורן
היי מותק אני גם כמוך.. מחזור אחרון ב 23.5 אני אמורה לקבל היום( ב״ה עוד לא קיבלתי ומקווה שלא אקבל) יש לי גם מיחושים בבטן ולפני כמה ימים הייתה לי כנו התכווצות כזו, החזה שלי התנפח וכואב...
אני סקרנית ומתה לעשות כבר בדיקה אני כבר 15 יום מהביוץ, אבל אני מעדיפה להמתין קצת.. כדי שהבדיקה תצא מדוייקת.
את מתארת סימנים שגם אני חווה אותם אני מאוד מקווה שבאמת לשתינו ילך החודש. בכל אופן זה יכול להשתמע לשני פנים. הכי וודאי זה להמתין.. כמה שזה קשה זה הכי בטוח!!
באיזה תאריך זיהית ביוץ???
הי שני. איזה שענית לי! הביוץ שלי היה ב 14 15 16. ככה לפחות הראה הערכת ביוץ. ואני מרגישה בדיוק כמוך.מיחושים בבטן .וצ'ילי כואב!! וסחרחורות. אני ממש מקווה שבחודש הזה זה יהיה החודש של שתינו. אם יש לך איחור של יום אחד אז באמת תעשי עוד יומיים בדיקת דם. אני במתח ממש!!! ואני גם מפחדת שמה שאני מרגישה זה פסיכומטי. אוףףף. זה יהיה הריון ראשון שלך?
מורן
אני רוצה ממש לעשות, שלחתי את בעלי לקנות היום בדיקת הריון והוא החביא אותה- אני לא מוצאת!! הפכתי את כל הבית והתייאשתי כבר הוא לא רוצה שאני אעשה עכשיו כדי שאני לא אפתח ציפיות..
לצערי, עברתי הפלה בחודש רביעי לפני 3 חודשים. אז זה לא יהיה ( בעזרת ה׳) ההריון הראשון שלי אבל גם אין לי ילדים... :( הלוואי וזה החודש, הלוואי....
בקשר למה שרשמת- ביוץ יכול להיות יום אחד!! ליתר דיוק 12 שעות... לא יכול להיות שיש לך 3 ימים ביוץ... אם את רוצה להיות בטוחה תעשי מעקב זקיקים אני ממליצה זאת לכל אחת שמנסה לזהות ביוץ באמצעות המקלות, הם פשוט לא ממש מדויקות והן מזהות את ההורמון של הביוץ לפני שזה קורה אז קחי בחשבון שכשיש 2. פסים כהים, אז הביצית תצא מהזקיק בין 12-24 שעות...
אל תשברי את הראש תעשי מעקב זקיקים...
אני מצטערת לשמוע! ושולחת לך חיבוק חזק![hug את עשית מעקב זקיקים? אני מנסה רק החודש הזה להיכנס... ועם הילדה הראשונה נכנסתי בלי שום עזרה... אם יש לך כבר איחור גשי ביום ראשון לעשות בדיקת דם.יש לך מחזור סדיר? אם כן אז ברוב הסיכויים זה הריון! אני ממש בלחץ מזה!!!! בא לי להיות מופתעת ולגלות שאני גם. וגם את.
מורן
זה כנראה לא החודש שלי כי קיבלתי היום בבוקר את המחזור החודשי... לא נורא, אני אנסה חודש הבא!!!
מקווה שזה אכן החודש שלך:)
הי. לא נורא בכלל. את תצליחי בפעם הבאה. אני מקווה שלא לקחת את זה קשה כי אני בטוחה שתצליחי.נשיקות חזקות.שבת שלום.
מורן
אני בדרך כלל חזקה ומאוד אופטימית, אבל החודש אני מרגישה שיצא לי כל האוויר, כיאילו לקחתי את זה ממש קשה!!
אבל אני יודעת שזה יעבור לי מהר יותר משנדמה לי... מקווה שחודש הבא יצליח לי :)
אבל מה איתך????? תעדכני!!
אני מבינה אותך. ויוצא לך האוויר כי את נורא לחוצה ומה.וכי זה יבוא לך טבעי מבטיחה.בת כמה את? וברור שאני יעדכןןןן