התחלת טיפול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    יש לי שאלה
    האם קרה לכן לאחר ביוץ שנשאר לכם זקיק כתוצאה מהביוץ ועדיין התחלתן טיפול

פשוט היום אני אמורה להתחיל טיפול ולפני שבוע עשיתי אולטרסאונד והיה זקיק 19 אחרי ביוץ כבר והיום באולטרסאונד ביום החמישי של המחזור היה זקיק של 22 והרופא אמר שזה כנראה תוצאה מהביוץ הקודם

האם זה השפיע לכן על טיפול?
6 תגובות
עמוד 1
  • המשמעות היא שזו בעצם ציסטה- זקיק שלא בייץ והמשיך לגדול.
    התחלתי טיפולים עם ציסטות, רק צריך לזכור שהיא שם כשעושים מעקב זקיקים ולא להתבלבל ולחשוב שאת מבייצת על סמך הזקיק הזה..
  • היי עדי

תודה
    אז אני יכולה להתחיל טיפול בלי בעיה?
    כמה זמן לקח לך עד שהציסטות נעלמו?
    מה איתך חוץ מזה?
  • בדרך כלל תוך כדי הפרוטוקול הן נעלמות..

אני בסדר.. בשבוע 7 של הריון מסעיר.. כל הזמן דימומים וכאבים..
    אבל יש דופק..
    מאוד בחרדות כי זה בדיוק בתקופה הזו שהדופק הפסיק בהריון הראשון אז מנסה להרגיע את עצמי כמה שאפשר..
  • היי עדי
    איזה כיף לשמוע שאת שוב בהריון אחרי ההפלה ואחרי ההריון הכימי

מבינה את הלחץ שלך לחלוטין, זה ברור לגמרי
    גם שאני יכנס להריון שוב אני יהיה בחרדות
    אחרי שקורה כזה דבר זה מלחיץ
    אני עכשיו בול חודשיים אחרי ההפלה ומתחילה לנסות שוב החודש הזרעה עם מנופור, בתקווה שגם הפעם הוא יביא לתוצאה הרצויה של הריון

שיעבור הריון רגוע, בריא ועם ידיים מלאות
  • תודה רבה :)

מאחלת לך קליטה מהירה והריון משעמם בקרוב מאוד!
    תעדכני..
  • תודה

אני יעדכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה