מתי הוא יגיע?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני כבר ממש מתוסכלת אחרי 9 חודשים של ניסיונות כושלים הרופא נשים החליט לתת לי הפניה לפרופיל הורמונלי, המחזורים האחרונים שלי היו ב28.2 1.4 18.5 , המחזור האחרון הגיע אחרי המון זמן.. עכשיו השאלה שלי מתי אני אמורה לקבל? אני לא מצליחה לעקוב אחרי הביוץ שלי בגלל כל השיבושים האלה במחזור, אני מתחילה לפחד שיש לי בעיה זה מתסכל אותי.. אני רואה את החברות שלי נכנסות להריון בלי שום בעיה וזה אוכל אותי מבפנים..מה עושים? איך אפשר לעבור חודש אחרי חודש ששום דבר לא קורה? אמן שכל הבנות שיש להם קשיים להיכנס להריון יצליחו במהרה.. אני כבר מיואשת
15 תגובות
עמוד 1
  • מאמיייי ממש מבינה אותך גם אנחנו מנסים כמעט 8 חודשים והרופא שלי אומר עד שנה אין על מה לדבר בכלל
    קודם כל תחשבי חיובי אל תהי שלילית לעצמך וגם עם חלילה תהיה בעיה תהי בטוחה שיש פיתרון גם עם זה יקח מעט זמן זה יבוא ואת תהי בהריון אני מבטיחה לך..מה שהכי נכון כרגע לבנות שמנסות ומתייאשות כל חודש שמגיע המחזור הוא לשחרר לקבל כל מחזור באהבה והבנה במקביל תעשי את הבדיקות הרצויות ואת תראי שהכל יהיה בסדר וכל העקבה היא לטובה
    דברים טובים מגיעים בזמנים הנכונים ...

הלוואי ונשמע רק בשורות טובות
  • אני לא מאמינה שאני כותבת את זה אבל גם אני מתחילה להתייאש...
    שנה וחצי של ניסיונות עם הצלחה אחת שלא החזיקה מעמד, כל הזמן אני חוזרת לזה ושואלת את עצמי איך פספסתי את ההריון הזה?!? איזה חסרת אחריות אני שלא שמרתי על עצמי טוב יותר!!

אני מלאת בושה אפילו לספר לבעלי שקיבלתי מחזור וזה לא ילך החודש כי הוא היה כל כך מלא ציפייה שהחודש זה קורה!!

אבל אסור לנו להתייאש.. למרות שזה כל כך קשה!!
    מאחלת לנו חודש פורה..
  • אני פשוט לא מצליחה להבין למה יש בנות שבפעם אחת נכנסות להריון ואחרות כבר עד שזה קורה מתייאשות.. יש אנשים שהביאו ילדים לעולם והתייחסו אליהם כל כך רע שהילדים האלה לא הגיעו להם ויש אותנו, שאנחנו כל כך מחכות לרגע הזה ושום דבר לא קורה..

שני, את לא צריכה להיות מלאת בושה, דברים לא קורים סתם.. אני מבינה שבעלך בציפייה אבל את זאת שכל חודש חוטפת את הבומבה.. אני כבר לא מספרת לבעלי מתי אני מקבלת כי אז גם הוא עושה פרצוף של תשעה באב..
    כבר מרוב שכל הזמן זה בראש שלי אני חולמת בלילות שאני בהריון ובסוף קמה עם תחושה של אכזבה..

מתי יגיע הרגע שלנוווו?
  • בכל זאת אולי למישהי יש מושג מתי אני צריכה לקבל?
  • אני באמת לא יכולה לדעת ואפילו לא לנחש, את צריכה ללכת לרופא נשים שלך.
    ניסית לעשות בדיקת הריון?
  • האמת שלא.. אני לא מרגישה שום סימפטומים של הריון.. :/
  • עברו כבר 37 ימים מאז המחזור האחרון, ביומיים האחרונים יש לי כמו לחץ והתכווצויות בבטן התחתונה לא כמו של כאבי מחזור, ונורא נורא חם לי כל הזמן.. אם כולם יושבים ביחד במזגן ולכולם קר אני ממשיכה להזיע כאילו הגוף שלי מבעבע.. שמתי לב גם לוורידים שיצאו לי בחזה שלא היו.. האמת שלמען הסר ספק אני צריכה לעשות בדיקת הריון אבל אני מפחדת.. אני פשוט מפחדת להתאכזב עוד הפעם.. אתם חושבות שיש סיכוי להריון?
  • הכל יכול להיות. תעשי בדיקת הריון ותקחי בחשבון שאת יכולה לקבל גם תשובה שלילית. עדיף שלא תהיי עם ציפיות גבוהות, כי אם את כן בהריון אז את תהיי בעננים.
    אם בכל זאת הבדיקה יצאה שלילית, מציעה לך ללכת לרופא נשים שייתן לך כדורים להחזיר את המחזור ואז להתחיל מעקב זקיקים. ככה תגלי בדיוק מתי הביוץ שלך.
    הלוואי והפעם תקלטי!!!!!

בהצלחה!!!!
  • אני שוקלת ללכת לקנות בדיקה ולעשות עכשיו רק כדי להסיר את הספק.. מה אתן אומרת כדאי לעשות עכשיו?
  • אז הלכתי לעשות בדיקה והיא יצאה שלילית.. מה יהיה? מתי אני יזכה לראות שני פסים? זהו כבר התייאשתי באמת שאין לי את הכוחות הנפשיים יותר
  • גם אני הרגשתי את זה החודש... אני מתוסכלת!!!
    וזה לא מתאים לי!!!
    אני אדם חיובי שתמיד רואה עתיד ורוד אבל החודש באמת שהרגשתי שהכל מתפוצץ לי בפנים.
    בדרך כלל הייתי מוצאת את במשענת בבעלי אבל גם הוא נשבר החודש!!

נשלחתי לבדיקות אצל מומחית פוריות, אני חושבת שזה עדיין מוקדם במצב שלך
    מאמי את מנסה רק 9 חודשים וזה לא מספיק זמן בשביל לעלות שלב
    אני אחרי שנה של ניסיונות החלטתי שמספיק!! לא מנסה יותר ומתעסקת וכאלה ונכנסתי להריון!!

ניסית לקחת כדורי הורמונים?? כמו איקקלומין וסרופן??
    אם לא אז תגשי לרופא/ה שלך ותבקשי !!

אסור לנו להתייאש, כולנו נזכה להחזיק תינוק מקסים על זרועותינו, חייבות להמשיך להאמין וזה יבוא, מבטיחה!!!

שנשמע רק בשורות טובות

• אני מחכה לקבל מחזור כדי שאני יוכל לעשות את הבדיקת דם לפרופיל הורמונלי... אני כבר מיואשת אני רואה את כולן מסביבי נכנסות להריון ויולדות ואנשים שואלים אותי נו ומה איתכם? אני פשוט כבר לא עונה אני רק מרגישה את הדקירה בלב.. באמת שנמאס לי
  • אנחנו באותו מצב בובה...
    אבל אל תתייאשי גם אנחנו נזכה להיות אמהות!!!
  • לא להתייאש בנות למרות שזה נראה כל כך רחוק תאמינו לי זה יקרה בקרוב.
    אני חיכיתי המון זמן בשביל לזכות בהריון (אומנם הריון שני) ובסוף זה קרה דווקא בחודש שלא ציפיתי שיצליח.
  • המכשפה לא פסחה עליי גם החודש.. קיבלתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה