אלכוהול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    בדיקות הביוץ שעשיתי זיהו ביוץ ב 10.6 וכמובן שניסינו אז ויומיים לאחר מכן.
    בינתיים נסענו לנו לחופשה להרגע מהכל ולנוח :-)
    השאלה שלי אולי קצת מפגרת...אבל אשאל בכל זאת-האם מותר לי לשתות אלכוהול?
    כי אני שותה.לא בטירוף עכשיו,אבל כן שתיתי בריה פה בירה שם ויין.
    תמיד עוברת בראשי המחשבה שאם כן נקלט הריון-אולי אני עושה מזק כלשהו?
    ואיך צריך להתנהל? האם במשך כל הזמן שאנחנו מנסים(שזה כבר 4 חודשים) כדאי להתנזר מכל מה שאסור בזמן הריון?!
9 תגובות
עמוד 1
  • היי
    קודם כל תהני בחופשה..תירגעי ותהיי שלווה..
    לפי זיכרוני מההיריון הקודם מותר מדי פעם לשתות יין (כוס לא בקבוק) זה אפילו בריא..לגבי בירה אין לי מושג.. אבל יש לי חברה שבחתונה שלה כבר נכנסה להיריון והיא לא ידעה והיא כן שתתה אלכוהול כמובן שגילתה היא הפסיקה אבל התינוק שלה בריא ומהמם!!
  • היי
    תראי אני אישית לא שותה אלכוהול אבל לפי דעתי בשלב הניסיונות להימנע
    כוס אחת פה ושם לפי דעתי זה לא כזה קריטי.

בהצלחה :)
  • גם אני חושבת ככה..
    העיקר שתהיי רגועה ונינוחה.. אם תשתי כוס או שניים זה לא יגרום נזק...
  • תודה בנות :-)
  • בתקופת הביוץ היה לי יום הולדת ושתיתי כמו חזירה :)
    אחרי שעשיתי בדיקה הפסקתי לחלוטין ...

• היי, כשאנחנו ניסינו הפסקתי אחרי הביוץ עם כל מה שאסור (אלכוהול סושי בחוץ וכו'). האמת שזה לא היה קל וכיוון שלקח לנו 4 חודשים הרגשתי שזה אפילו עושה את זה יותר קשה, כי כאילו כל פעם "התכוננתי".... אבל בכל מקרה מניחה שכל מה שאמרו לך נכון, גם אני מכירה סיפורים על חברות שלא ידעו וכו'... בהצלחה!!!!
    שני
  • כן,זה די קשה נפשית שאת בעצם נמנעת-ולא בגלל זה שאת נמנעת מדברים...אצלי יותר בקטע של ציפייה שהפעם זה זה כי כל ההמנעות מהדברים שאסור גורמת לך לחשוב שאת בהריון! ואז האכזבה לא קלה :(
    מקווה שהחודש כן...
  • כן לזה התכוונתי, שכל פעם הרגשתי שעשיתי הכנות כיביכול וזה גם מחזק את כל ההתעסקות סביב הנושא ביומיום... המון בהצלחה מחזיקה אצבעות!!!
  • תודה :-))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה