המלצה לרופא ושאלה על פרוגסטרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היא
    אני מחפשת רופא להפרייה חוץ גופית..לא איכפת לי אם הוא דרך קופת חולים או פרטי מה שחשוב לי זה שתיהיה לו נקודת מבט הוליסטית, מישהו שרואה את כל התמונה, שמתסכל עליי ולא על הסטטיסטיקה, ומנסה לבחון מה קורה אצלי? יש המלצות למישהו כזה?ב. אחרי כמעט שנתיים שאנחנו מנסים להכנס להריון גילנו שכשבוע לאחר הביוץ יש לי צניחה של הפרוגסטרון... האם זו בעיה מוכרת? יש לה שם? אני מקבלת קרינון אבל לפי הבדיקות דם הפרוגסטרון שלי עדיין נמוך, מישהי מכירה את זה?תודה :)
1 תגובות
עמוד 1
  • היי, אני טופלתי אצל דוקטור מורי שכטר, הוא רופא פריון. המוטו שלו זה חודש כן וחודש לא של טיפול, רק שתדעי.
    הוא מאוד אמפטי ומתייחס ממש יפה למטופלת. התורים אצלו הם ארוכים.
    לדעתי הוא מאוד מקצועי וטוב, לפעמים קצת אדיש ומנסה לעודד כמה שאפשר.
    אני מאוד אוהבת אות!
    כיון שאני לא יכולה להכנס באופן טבעי, אלך אליו שוב בהריון הבא...
    אני יודעת שהוא עובד גם באופן פרטי וגם עם קופת חולים, אני בקופח מכבי.
    שיהיה לך בהצלחה:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה