הריון או לא הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות.אני חדשה כאן. אני בת 26. יש לי ילדה מדהימה בבית. והחודש אנחנו מנסים עוד הריון!!!!!המחזור האחרון 29.5 והתחלנו להיכנס לעבודה מה 4.6. כל יום. חחחח )ככה עשיתי עם מאיה שלי) ב 14 15 16 היה לי ביוץ בדקתי עם ערכות ביוץ. שני פסים חזקים! העניין הוא עכשיו שיש לי כאבי בבטן התחתונה.שדים כואבים וגדולים!!! והיא לי חוסר תאבון לפני שבוע לגמריייי ויומיים האלה אני אוכלת בטירוף!!! ואני בדקתי עם ערכות ביוץ בשבוע האחרון ומופיע לי פס חזק ופס שני טיפה יותר בהיר מהביקורת...כל יום ככה מופיע לי...יש מצב שזה הריון? יש מצב שהצלחנו? אגב יש לי מחזור מדיוק כל ה 29. לחודש. אני בלחץ מטורף וסקרנים! !! ותמיד יש לי מיחושים בבטן. עזרה!!! תודה שהגעתן עד כאן.

מורן
11 תגובות
עמוד 1
  • מישהי? הלוווו

מורן
  • מתי את אמורה לקבל ?

• הי אני אמורה לקבל ב 29.6

מורן
  • יש בדיקות הריון שניתן לעשות יום לפני האיחור של המחזור - בשתן הראשון ..
    של מקלון הזהב ..
    תצטרכי להתאזר בסבלנות ולחכות

• אני גם לפני האיחור במחזור עשיתי עם בדיקות ביוץ וזה היה עם פס דק כמו שאת מתארת,לכן יש סיכוי שכן:) מחזיקה לך אצבעות ומציעה לך במידה ויש איחור ובדיקה ביתית שלילית-מה שקרה לי-לעשות בדיקת דם לבדוק את רמת הבטא (מעל 5 זה היריון)
    המון בהצלחה!!!!!מחזיקה לך אצבעות:)תעדכני
  • הי בנות.איזה כיף שאתן עונות לי .לי יש עבריח לא נעים עם ערכות הריון.עם הראשונה שלי עשיתי גם אחרי האיחור בדיקה ויצא שלילי. ועשיתי בדיקת דם ויצא חיובי!! והייתי בשבוע 5 כבר. אז מה אתן אומרת שאם הערכת ביוץ מראה פס חזק ופס חלש זה יכול להיות חיובי? ומה ניתן לעשות כדי לגלות לפני.אמי במתח.ספרו לי אם קרה לעוד מישהי משהו בניין שאני ירגעו קצת...חחח

מורן
  • היי מורני
    אם בבדיקת ביוץ התגלה הריון אז בטוח זה יתגלה גם בערכה לבדיקת הריון ... אני לא הייתי סומכת רק על הבדיקה הזו כי היא בודקת הורמונים אחרים גם כן אז זה לא הכי אמין ....
    בהצלחה
  • הי.כל יום כבר אחרי הביוץ מופיע לי פס עבה ופס פחות עבה אבל ברור מאוד. יש בנות שאומרות שככה זה שלילי וצריך שני פסים חזקים.לא יודעת.השתגעתי.

מורן
  • כדי שבדיקת ביוץ תראה הריון היא צריכה להיות חיובית מובהקת... שני פסים שווים בכהות או פס בדיקה כהה מפס הביקורת... אבל זה שפס הבדיקה טיפה בהיר או קיים אך בקושה לאו דווקא מעיד שאין הריון... זה מסובך קצת לכן לא מומלץ להתעסק עם הבדיקה הזו למטרת בדיקת הריון... שוב בהצלחה...
    דרך אגב אני גם קיבלתי מחזור אחרון ב 30/5 ומחכה לבשורה הטובה:-)
  • אני את ההיריון הזה גיליתי מבדיקות הביוץ וזה לא היה ממש פס חזק מובהק ורק אחרי איחור של שבוע עשיתי בדיקת דם שהראתה שאני בהיריון בשבוע 4-מסתבר בדיעבד שהיה לי ביוץ מאוחר כך שכל הבדיקות היריון שעשיתי היו שליליות גם כשהיה איחור של שבוע במחזור.
    לכן אני ממליצה לשתיכן בחום לקבוע לבדיקת דם ומחזיקה לכן אצבעות!
  • נווווו יש עדכונים????אני כבר סקרנית!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה