היכן הכי מומלץ ללדת בלידה טבעית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות שלום,
    האם יש כאן מישהי עם ניסיון בלידה טבעית בבית חולים מסוים שיכולה לשתף? גם אם זה להמליץ לא ללכת לאותו בית חולים
    המוני תודות!
10 תגובות
עמוד 1
  • אולי כדאי שתכתבי מאיזה אזור את בארץ ככה תקבלי המלצות רלוונטיות
  • צודקת,אני מהרצליה
  • לפי הבירור שאני ערכתי הכי מומלץ ללידה טבעית מביניהם זה מאיר. לא התנסיתי באופן אישי כי בסוף ילדתי בירושלים (ולא בלידה טבעית..)
  • לא ממליצה על אסף הרופא
  • לא ממליצה על אסף הרופא
  • אני ילדתי 2 לידות טבעיות בתל השומר ומאוד ממליצה על בית החולים

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אם את מהרצליה ,אז יש לך עוד אפציה של לניאדו ,אבל אם את לוקחת מיילדת פרטית וחדר טבעי שזה עסק ממש לא זול ,
    אני ילדתי במאיר פעמיים , ממליצה מאוד
    לידה אחת עם אפידורל והשניה ללא
    מה שכן אני חושבת שכדאי לבוא לפחות עם דולה לחדר לידה הטבעי כדי שיהיה מישהו שיזכיר לך שאת לא רוצה לקחת אפידורל , וגם עוד יתרון של מאיר שחדר טבעי ללא תשלום (אבל על בסיס מקום פנוי) בנוסף אפשר ללדת לידה טבעית גם בחדר הרגיל ברוב החדרים יש גם מקלחת . במחלקת יולדות ממליצה לקחת חדר ביות מלא !
  • היי,
    אין לי ניסיון או משהו כזה - לידה ראשונה.
    אבל המליצו לי המון על ביה"ח מאיר.
    מחר יש לי שם סיור במחלקת יולדות
    נ.ב זה גם 3 תחנות מהבית שלי ככה שמבחינת המיקום זה מצוין בשבילי.
  • בוקר טוב,
    התפיסה שלי היא שבכל בית חולים ובכל חדר לידה אפשר ללדת לידה טבעית.
    לאורך כל ההריון השני שלי ידעתי שאני אלד בבלינסון וקיוויתי מאוד ללדת בחדר הלידה הטבעי שלהם. אבל הגעתי לחדר לידה בלילה והחדר הזה לא פעיל בשעות האלה.
    אז ילדתי בחדר לידה רגיל אבל היתה לי הלידה הכי טבעית בעולם. מיד בהתחלה המיילדת הבינה את הראש שלי וזרמה איתי לגמרי עם כל מה שביקשתי.
    בקיצור - לידה טבעית בגדול לא דורשת שום דבר מיוחד :-) (כמובן שמומלץ לבוא עם דולה)
    קחי בחשבון שבהרבה בתי חולים - חדר הלידה הטבעי עולה המון כסף... מיותר בעיני
  • תודה רבה לכל מי שרשמה עד עכשיו, זה ממש עוזר!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה