נדודי שינה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך מתמודדים עם זה ???
    אני ערה מ2 וחצי בלילה !!!
    מזל שאני במחלה כרגע ככה שאין לי עבודה בבוקר...
    זה הורס לי את השפיות - חוסר שינה + אי נוחות + מזגן מקולקל בסוף יוני !!!!!!!!!

7 תגובות
עמוד 1
  • אוףףף גם לי לפעמים זה קורה ואני רק בהתחלה, מבינה אותך :(
  • ליהו'ש,
    זה קורה לי כמעט כל לילה לאחרונה, ממליצה לך לנסות מהרגע שאת מתעוררת:
    1.ללכת להתרוקן בשירותים
    2.להתמקם במיטה בצורה נוחה יותר-להיות על צד שמאל עם כרית בין הרגליים או לשכב על הגב עם ראש מעט מוגבהה
    3.אחרי שאת מרגישה שנוח לך -לנשום עמוק מהאף ולהוציא מהפה ולספור תוך כדי(זה תרגילים שלמדתי בפילאטיס שעזרו לי בלילות) נגיד את נושמת מהאף נשימה עמוקה לחמש שניות ואז מוציאה מהפה לאורך 6 שניות,ואחר כך מנסה לעלות ל7 שניות של שאיפה ויציאת אויר של 8 שניות ולהישאר איפה שנוח לך-פשוט לנשום עמוק בתנוחה נוחה.
    4.במידה וזה לא עוזר ואת מרגישה ערנית אצלי הפתרון הוא לראות טלויזיה על שקט במיטה וככה להירדם.

אם את מתעוררת ולא ערנית הנשימות ושינוי תנוחה יכולים לעזור אבל אם את מתעוררת וערנית ממליצה בחום טלויזיה:)

שיהיו לילות רצופים ונעימים מקווה שזה יעזור לך
  • תודה על העצות ..
    הפתרון שעליתי עליו זה לא לקחת את הכדור ברזל בערב ואם אני לא מצליחה להרדם אז אני קוראת את הדוח היומי של האח הגדול - ונרדמת !!!!
    חחחח :)

• יופי אני שמחה שמצאת פתרון!
    סתם מתוך סקרנות איזה כדור ברזל את לוקחת והאם הוא גורם לך לעייפות?
  • פרופיל
    הוא גורם לי להערנות יתרה !!!

• אני לוקחת פולקס 400 ומרגיש לי שהוא גורם לי לעייפות אני תמיד לוקחת בצהריים אבל אני לא יודעת אם זה מזה או לא חח יכול להיות שסתם אני מתעייפת בצהריים
    מאחלת לך לילות ארוכים ורצופים
  • בנוסף לנידודי השינה, אני קמה רעבה! ורוצה לאכול הכל! בלילה!
    אכלתי פרי ואני מאוד מקווה שזה ישביע לפחות עד הבוקר:(
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה