התלבטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, מתלבטת האם כדאי להשתמש במקלוני ביוץ, מצד אחד מנבא מתי הביוץ מצד שני קצת מלחיץ...מה אתן עושות? משתמשות או לא? תודה לעונות ושובוע מבורך :)
7 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית לא אוהבת את המקלונים ביוץ, אבל בהחלט בודקת מתי מתרחש ביוץ כל חודש.
    אני פשוט עושה מעקב זקיקים...

זה תמיד טוב לדעת בדיוק מתי היה ביוץ או מתי יהיה בשביל להגדיל את הסיכויים

בהצלחה מתוקה :)
  • אני בהתחלה התנגדתי למקלונים וכל העיסוק הזה נראה לי היסטרי, אבל ברגע שזה לא הצליח ישר אז כמובן שנכנסתי להיסטריה והשתמשתי בהם כמו גדולה...
    אחרי חודש אחד למרבה ההפתעה שלי למדתי לזהות גם לפי ההפרשות, ואז כל פעם רק וידאתי עם המקלון שאני לא טועה. אני ממש לא מהבנות שמודעות לכל דבר ובחיים לא הקדשתי שנייה מחשבה לדברים האלה, ועדיין למדתי לזהות לבד ממש מהר, אז אולי רק תנסי עם המקלונים כדי ללמוד קצת איך הגוף שלך מתנהג סביב הביוץ.
    בהצלחה!!!
    שני
  • שני, מתוך סקרנות - איך את עושה מעקב זקיקים כל חודש?
    זה לא צריך להיות אצל רופא?
    כי אם כן לא כל רופא מוכן לעשות את זה כל חודש לפני שיש ממש בעיה... או שיש דרך שלא שמעתי עליה? אם כן אשמח לדעת :)
  • היי חמודה,
    מעקב זקיקים נועד לזהות ביוץ.. אני הלכתי אחרי חצי שנה שלא הצלחתי לזהות ביוץ בבית באופן עצמאי עוד לא ממש ״חקרתי״ את הגוף שלי
    ולא בצלחתי לזהות ביוץ. הלכתי לרופא שלי ואמרתי לו שאני לא מזהה ביוץ עם המקלונים אז הוא הביא לי הפניה למעקב זקיקים.
    סיום הראשון של במחזור אני כבר קובעת לי תור ליום ה12 כי זה היום שאני טובלת
    ואז אני במעקב כל יום- יומיים אני עושה את הבדיקה ( במרפאה כמובן)
    עד שהטכנאית us אומרת לי שאני ממש לפני ביוץ ואז להגיע גם יום למחרת לוודא שבאמת היה ביוץ, כיאילו כל חודש יוצא לי איזה 3-4 פעמים לעשות מעקב..

זה רק בדיקה שלוקחת בדיוק כמה דקות אם תבקשו מהרופא שלכם אין שום סיבה שלא יביאו לכן אותה, זו זכותכן המלאה לדרוש ולקבל אותה!!

אם קשה לכן לזהות ביוץ תעשו מעקב זקיקים
    חשוב לי לומר שכאשר מזהים ביוץ במקלונים הביוץ לא מתקיים באותו הרגע אלה 12-24 שעות לאחר מכן...
  • תודה!
    ובהצלחה
  • גם לך מתוקה :)
  • הייי לירז תמיד טוב להשתמש ולדעת מתי הביוץ מאשר לנחש.. אצלי המקלוני ביוץ לא פועלים לא יודעת למה עלי זה לא מצליח... אבל הכי טוב זה מעקב זקיקים!!!

לילוש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה