בדיקת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחרי הפלה טבעית בשבוע 6. הרופא אמר שאפשר ישר להתחיל לנסות שוב.. המחזורים שלי היו קבועים (29 יום) והתחלנו לעשות יום כן יום לא ביום ה12. לפני כמה ימים גם התחלתי לעשות בדיקות ביוץ.
    יומיים ראשונים - כלום
    יום אחכ - פס חלש ממש
    יום אחכ (יום 16 מההפלה) - פס יותר חזק אבל עדיין נראה יותר חלש מהביקורת
    היום - לא היה כלום.
    יכול להיות שהפס שהיה חזק (אבל נראה לי עדיין יותר חלש מהביקורת) היה היום של הביוץ?
    כי זה מוזר שפתאום שוב לא היה כלום.
    מזל שאתמול בכל מקרה עשינו.... היום לא :( יש אצלינו חברים אבל אני כבר פורשת לישון...
4 תגובות
עמוד 1
  • לילה טוב מאמי
    קודם כל צר לי לשמוע על ההפלה אבל מעולה שאת עוקבת תהי עם כוחות מחודשים לקליטה הבאה שלך..
    אני לא הכי מסתמכת על הערכות ביוץ כי במשך 3 חודשים רצוף הראה לי שני פסים חזקים ממש וכלום...אני כרגע מקשיבה יותר לגוף שלי וככה אני חושבת שילך לי הכי טוב..
    הזרע של הגבר נשאר 5-6 ימים בגוף האישה אז ככה שעם פספסת יום אחד לא נראלי שזה קריטי .. וזה גם מעולה לעשות יום כן יום לא ככה איכות הזרע נשמרת והסיכוי להריון עולה..

מאחלת לנו קליטה מהירה..
  • היי,
    אצלי באופן קבוע הפס של הביוץ היה חזק אבל עדיין חלש יותר מהביקורת,
    וזה בוודאות היה ביוץ.. אז כנראה שבאמת אפשר שהם יהיו דומים אבל לא לגמרי זהים.
    בהצלחה! :]
  • היי חמודה
    ממש מבינה לליבך, גם אני אחרי הפלה טבעית שבוע 13,
    זה קרה לי לפני 4 חודשים, איך שהזמן טס, זה ממש מרגיש לי אתמול!!

גם לי נאמר ישר להתחיל לנסות שוב, כי הגוף עדיין פורה יותר אחרי ההפלה.
    אבל חשוב גם שתקשיבו לגוף שלך... אל תאיצי בו..

אני אישית מעדיפה מעקב זקיקים ולא בדיקות ביוץ אבל אני יודעת שאחרי הפלה הגוף עושה מעיין ריסטרט לגוף, דברים יהיו ברורים יותר אחרי מחזור ראשון...הרם קיבלת אותו כבר??
    מאחלת לך קליטה מהירה !!
  • טוב קצת מוזר...
    לפני שבוע הייתי אצל הרופא שאמר שהכל בסדר.
    אח"כ התחילו לי קצת החתמות חומות כאלה במהלך היום וקצת אחרי סקס.
    היום עשינו שוב (או יותר נכון התחלנו) כדי לכסות בכל מקרה, ובאמצע גיליתי שיש לי ממש דימום חדש...
    מה הקטע?
    לפני 3 ימים בדיקת ביוץ הראתה קו
    לפני קצת יותר משבועיים הייתה ההפלה
    מה זה יכול להיות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה