היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לי יש את הגואי ואני ממש מרוצה! עגלה קלה ונוחה לתיפעול. אני קניתי סלקל של סייבקס שמתחבר לעגלה וזה ממש נוח!
תודה בנות, מה אין פה בנות שקנו את הסולה?
אני ממש שוברת את הראש בין שתי העגלות האלו..
לחברה טובה שלי יש את הסולה דגם מאמא אנד פאפא והיא מרוצה מאוד!!!
אין לי אף אחת מהעגלות הנ"ל- אישית בחרתי את אויסטר. אבל כשעשיתי סבב חנויות ראיתי ובדקתי את הסולה ואת הג'ואי ואני חושבת שהסולה הרבה יותר איכותית וטובה. וגם....אני חושדת שהג'ואי היא סוג של מותג הבית של רשת מוצצים והם עושים ממנה יותר ממה שהיא. סולה יש ל2 חברות שלי והן מאוד מרוצות. באופן כללי חשוב שתדעי לגבי עגלות לכל אחת מתאים משהו אחר ואם תהיי מרוצה אחת זה לא אומר שאחרת תהיה גם כן מרוצה כי זה גם קשור להתאמה אישית מבחינת גובה של ושל בן זוגך, האם יש לך מעלית או שתצטרכי להרים אותה במדרגות וכו. כל אחת והצרכים שלה
אגב riniol, אנחנו בדיוק באותו שבוע הריון. המשוער שלי 3.8 מתי שלך?
sivantu, צודקת לחלוטין, ברור לי שזה תלוי כל אחד, אבל לשאול תמיד שווה :)
אני חושבת שאני שבוע פחות ממך- כי התלמ שלי הוא 11.8- איזה קרוב!!! יא כמה התרגשות!!!