הגיוני אני משתגעת?!ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי מחזור אחרון ב 29 לחודש. בדקתי עם בדיקות ביוץ מה 4.6 ויצא פס אחד. ב 14 15 יצא שני פסים עבדנו בהם.:) ומאז יוצא לי פס אחד חזק ופס בהיר יותר אבל ברור לעין ממש.האם יכול להיות הריון? אני ממש רוצה! עוד בנוסף לזה יש לי סחרחורות כאבי שדים והתכוונתם בבטן ובנוסף צרבת! הגיוני? תודה לעונות

מורן
10 תגובות
עמוד 1
  • איפה יוצא לך פס בהיר בבדיקת ביוץ או בדיקת הריון זה שני דברים שונים
    אצלי בהריון הראשון בבדיקה של מקל הריון מרוב שהוא היה בהיר זרקתי את הבדיקה ורק בערב שקבעתי תור לרופא בגלל סחרחורות בעלי הוציא מהפח וראה פס בהירררר
    הלוואי גם אצלך שיהיה לך המון המון בהצלחה
  • בבדיקת ביוץ

מורן
  • מורן כמה זמן עבר מיום הביוץ שלך נכון להיום??
  • תקשיבי בובה, אל תסתמכי על בדיקות ביוץ בשביל לבדוק הריון
    בדיקות ביוץ רגישות להורמון שנפלט עם הביצית בזמן פקיעת הזקיק, במשך כל החודש מופרש ההורמון הנ״ל אבל בכמויות קטנות ולכן, כשבדיקת ביוץ מראה פס חלש זה לא ביוץ
    אבל כשהיא מראה פס חזק סימן שההורמון מופרש בכמות גבוהה יותר ואז ביוץ עתיד להתרחש ב 12-24 שעות הקרובות

אם את רוצה לבדוק הריון תקני בדירת הריון, אבל מהקופה שלך ולא דרך הפארם למיניהם כי זה פי שניים במחיר.
    אם יש לך סבלנות לחכות לאיחור אז תעשי בדיקת דם...

בהצלחה
  • הי שני. איזה כיף שאת עונה מהר! הביוץ שלי היה בדיוק ב 14 לפני שבוע. עשיתי היום בדיקת הריון יצא פס אחד. אני אמורה לקבל ב 29.והמתח הורג אותי.כמו שאמרתי בהריון הראשון הייתי בשבוע 6 או 7 ויצא שלילי.

מורן
  • היי מורני, מצטערת על בתגובה המאוחרת
    לעשות בדיקה עכשיו זה ממש מוקדם
    ב 29.6 זה ביום ראשון !!
    את חייבת להתאזר בסבלנות למרות שהזמן הזה מורט עצבים!!

יש לך סממנים כלשהם של הריון או מחזור!?!? משהו שיתן לך אינדיקציה מחודשים קודמים...
  • הי שני את תמיד עונה איזה כיף!!! כן אני אחכה ליום ראשון!! הציצי שלי התמלא ממש הפטמות שלי נהיו קצת כהות יותר.אם אני מרימה את הבת שלי ובטעות היא נוגעת לי ביצי זה כואב ויש לי כאבי בטן תחתונה כל הזמן כל הזמן.מיחושים כאלה..ובלילה אני קצה שלוש פעמים לפי פי.

מורן
  • חחחחח את מצחיקה אותי ממש!!

אני מאוד מקווה בשבילך שזה לא פסיכוסומטי.. אני לא רוצה לבעז אותך או משהו כזה אני פשוט רוצה להכין אותך במקרה והתוצאה לא תהיה כפי שקיווית כמו שקרה לי החודש,
    כאבו לי הציצים ברמה שמהמורות בכביש היו מכאיבות לי!! ואני לא סובלת מסימנים לפני מחזור בכלל אז הייתי בטוחה שזה הריון עד שהמכשפה האדומה הגיעה!!!

אבל תחשבי חיובי ויהיה טוב... וזה רק עוד 4 ימים!!
    מחזיקה לך אצבעות...
  • חחח תודה שני!!! אני מאחלת לך שחודש הבא יהיה לך שמח!!!!

מורן
  • הלוואי!!
    מהפה שלך לאוזניים של ה׳!!!

אל תשכחי לעדכן.. :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה