היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שוב אני... אז קיבלתי מחזור אחריי חודשיים וחצי מורטי עצבים ללא הריון מיוחל. קיבלתי בתאריך 2/6, בעקבות שמירת נידה החל מה15/6 התחלנו לקיים יחסים בתדירות של יום כן יום לא. תוך כדי ביצעתי בדיוק ביוץ- הופיע קו נוסף לא בדיוק בצבע של הקו הקבוע אבל בהחלט ברור. כעבור שלושה ימים הפס נעלם כמעט לחלוטין ואחרי שלושה ימים חזר. באותה כהות שהיה בבדיקות הקודמות. ביומיים שלושה האחרונים אני עם הפרשות מרובות מימיות בצבע לבן- צהבהב בהיר. יום שישי היה לי כאבי בטן גב ורגליים ניכרים אך ייתכן בשל ירידת מתח שליווה אותי בשבועיים האחרונים. כל כך מחכה לדעת אם הצלחנו! צריכה לקבל ביום ראשון הקרוב. האם קרה למישהי כל עניין ההפרשות האלה? בלי גרד ובלי ריח מוזר. אוףףףף זה כל כך קשה להניח לזה ולהתעסק בדברים אחרים.
26 תגובות
עמוד 1
קרה לי מקרה זהה. גם אני קיבלתי לאחרונה ב 3/6. וצריכה לקבל שוב בין יום א' לג'. זה חודש ראשון שגם לי היו הפרשות שקופות לבנות ויום אחרון מעט צהבהבות. הכאבי בטן ורגליים היו לי גם בימים האחרונים, ותחושת עייפות.. מקווה לשתינו שאלו סימנים ניכרים אך יש לנו מעט זמן להמתין וצריך הרבה סבלנות. כבר היה לי חודשים שהיו סימנים שאמרתי זהו, הפעם זה זה אך התאכזבתי. נסי לא לחשוב על זה ולהיות נינוחה, אין טעם להכנס ללחץ. כל דבר בזמנו ובע"ה שנתבשר בקרוב בבשורות טובות
אמן! מתי את מתכוונת לבדוק?
שיהיה המון בהצלחה. ואגב הפרשות כאלה שאתן מתארות ככה בדיוק גילי הריון.
מורן
מקווה להגיע למצב שבאמת אבדוק ושתהיה תוצאה חיובית. אני מקבלת כל 26-29 ימים. במידה ולא אקבל אבדוק ביום ה- 30.
כבר כמה ימים מרגישה כאילו אני צריכה לקבל אבל יודעת שצריכה לקבל רק בעוד שבוע.
אין ספק שזה מבאס מה עוד שאני מנסה כבר 9 חודשים להכנס להריון.
אבל כל דבר בזמן שלו.
בהצלחה לכולנו!! מקווה שנתעדכן בתשובות חיוביות.
מתוקה זה בדיוק מה שאני מרגישה ואני באמת מקווה שהמזל שלנו החודש הזה!!! תעדכני ואני גם כמובן! אולי תעשי בדיקת הריון בנתיישם?
מורן
מורני לא הבנתי את המילה, בנתיישם? בינתיים? מה זה יתן לי? לדעתי זה רק יתן סימני לחץ, עדיף שלא... אנחנו חייבות לשחרר והמון סבלנות :)
הי אושר חחחח כן זה בנתיים! ! חחח למה שלא תעשי? את די קרובה למחזור החודשי או לי יהיה פס אחד חלש ואז זה בטוח הריון... וגם אם יצא שלילי תיראי את זה בערבון מוגבל...וככה אולי תהיה רגועה יותר. אני עשיתי ויצא שלילי ואני לא מבואס כי בהריון הראשון יצא שלילי למרות היותי בשבוע 7. אז....
מורן
תודה מותק. אולי באמת אנסה. או שפשוט אמתין בסבלנות :) רק לא הבנתי איך אם בדיקת ביוץ יוצא פס חלש לפני מחזור אומר ככל הנראה שזה חיובי? מפחדת לפתח ציפיות ולהתאכזב שוב. חודש שעבר ביום ה 24 למחזור היו לי הפרשות חומות ממש כמו תחילת מחזור ליום אחד. חשבתי כבר שזהו ואז יומיים אחרי הופיע המחזור. אווווווףףףףף
וואי איך אני מחכה כבר שיגיע! הזוי כל עניין ההפרשות. מה שכן קראתי על כל מיני סימנים בחזה ובחילות אותם אין לי בכלל!!
סתם מתוך סקרנות עשיתי בדיקת ביוץ ויצא פס אחד בלבד לא חזק במיוחד אין לי שמץ מה זה אומר ואם בכלל. אז כל שנותר זה לחכות . לי כן היו תופעות של בחילות או תחושות מוזרות אבל חודשים קודמים גם היה לי וזה יצא לפני המחזור. . .
סתם מתוך סקרנות עשיתי בדיקת ביוץ ויצא פס אחד בלבד לא חזק במיוחד אין לי שמץ מה זה אומר ואם בכלל. אז כל שנותר זה לחכות . לי כן היו תופעות של בחילות או תחושות מוזרות אבל חודשים קודמים גם היה לי וזה יצא לפני המחזור. . .
צריך להיות פס בקרה אחד ופס נוסף באותו צבע או כהה יותר. לי במקרה הזה היה שני פסים כשהפס בקרה קצת יותר כהה. אבל הפס השני היה ברור מאוד כמעט באותו צבע.
לא בטוח שאפשר בכלל להסתמך על הבדיקות ביוץ האלה בנוגע להריון :/
עזבי סתם אני נכנסת לסטרס מזה עדיף להמתין לרגע האמיתי
היי אושר, גם אני חושבת שההמתנה עדיפה.. ככה גם הבדיקה תצא וודאית יותר!! מאחלת לך 2 פסים בולטים וחזקים!!
תודה מותק! מאחלת גם לך תשובה חיובית מובהקת בהקדם!!
מחכה לעדכון!!! אני בדיוק כמוך מחכה לפחות ליום איחור אחד!!! ובדיקת ביוץ שלי מראה פס אחד ופס השני ברור אך חלש יותר
מורן
אוף כל כך קשה להתאפק, יש לי בדיקת הריון בבית וזה כל כל מפתה להשתמש בה אבל גם נראה לי מוקדם מידיי לבדוק וגם יש לי הרגשה שגם החודש לא הצליח למרות שההפרשות וכאבי הבטן לא פוסקים. כאבים בחזה אין :/ קרה למישהי שהחזה לא כאב שלושה ימים לפני איחור במחזור?
זה בדיוק מה שקורה לי ... אתמול פתחתי הודעה בעניין . אני הולכת עוד מעט לקנות בדיקה בשביל מחר בבוקר כי מחד אני כמורה לקבל/ לא לקבל .... מתי את אמורה לבדוק????
אמורה לקבל ביום ראשון. וואי מחזיקה לך אצבעות!! בשורות טובות :))
עכשיו הייתה לי הפרשה צהובה עם גוון קצת אדמדם בניגוב :/
אני מציעה לך לחכות עם הבדיקה עד ליום ראשון או שבת ועניין ההפרשות זה לא אומר כלום זה יכול להעיד גם על השרשה וגם מחזור אז אל תדאגי מזה ... בהצלחה גם לך בובה
תודה מאמי :) תעדכניייי
לא יכולתי להתאפק ועשיתי בדיקה ביתית כמובן שיצא שלילית. אמתין לשני ואבצע שוב :/