חייבת לומר לך שאת ממש לא לבד, התקופה שאחרי הלידה היא קשהה במיוחד למניקות, ובמיוחד אם אין הרבה עזרה. ותדעי שעם הזמן זה משתפר ומשתפר, ואוטוטו תרגישי כל כך הרבה יותר טוב!!!! ההתחלה היא באמת באמת קשה.
לדעתי (ואני יודעת שאולי אני בדעת מיעוט) גם מניקות יכולות להיעזר בבן הזוג בלילות. הרי חוץ מההנקה יש את ההמתנה לגרעפס ואחכ עד שמצליחים להרדים.. שעות השינה עבורך כרגע זה לא מותרות, אלא צורך, וזה לא רק בשבילך אלא גם בשביל ארי. לדעתי זה גם תורם לאבא כאבא, איפה שמשקיעים יותר, נקשרים יותר. תשמחי שיש לך בן זוג תומך ותעזרי בו..
לגבי הגלולות, אצל כולן יש תנודות הורמונאליות אחרי לידה, גם בלי גלולות. אבל אם את ממש מרגישה שקשה לך אולי תשקלי הפסקה קצרה עד שתתאזני מהלידה? אני לוקחת מחודש אחרי הלידה כבר 7 חודשים ועם הזמן זה ממש מסתדר ונהיה הרבה יותר טוב.
לגבי המראה שלך, כמובן שמ"נשמות טובות" תתעלמי. חכי נראה מה יהיה עם הגיסה הזו אחרי הלידה... נשמה, את רק עכשיו עברת לידה!! תני לגוף (ולנפש) זמן להתאושש מההריון ומהלידה, זה זעזוע רציני לגוף! אולי תלכי לקנות לך שמלה מחמיאה כזו, שתהיה לך נגיד לשבתות ואירועים, כזו שתרגישי איתה יפה וחתיכה, תעמדי איתה מול המראה ותחפשי את כל מה *שכן* יפה! אל תתמקדי במה שלא, חבל, זה סתם עושה לך רע על הנשמה, ותכלס, רוב הדברים הדפוקים שאנחנו רואות בעצמנו, רק אנחנו רואות.. זה חלק מהמראה הנשי, וזה חלק מהיופי.. אל תהיי קשה עם עצמך..
לגבי הגירוי, לדעתי אם זה לא עובר, תלכי לרופא. איפה שאפשר לחסוך סבל, למה לא?..
יואו חפרתי.. נשמה שולחת לך אהבה וחיבוקים, ועוד קצת סבלנות...