שאלה למי שמבינה בדיני עבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות, שאלה מרחלי

7 תגובות
עמוד 1
  • כשמבקשים יום חופש לא מודיעים על כך מראש, במיוחד לא 30 יום.
    נהוג לבקש שבוע מראש על מנת שהבוס ידע להתארגן על כך.
    ואם הוא מתעקש אז רחלי גשי להוציא חופשת מחלה.
    לגי לרופא נשים ותגידי שיש לך כאבים.
    תעברי חצי שעה של מוניטור ועוד בדיקת שתן ואולי וגינלית ותראי איך את משתחררת הבייתה עם חופשת מחלה.

בעתם כשחושבים על זה, לכי לרופא משפחה ותגידי לו שאת משלשלת. 5 פעמים ב 24 השעות האחרונות, משלשלת מים. תראי איך את אוטומטית מקבל 3 ימי מחלה

• מה עוד במידה והיא לא תחזור היא תקבל את ימים חופשה שנצברו ככסף . עכשיו עדיף לנצל יומי מחלה .
    Free image hosting by
    htt
  • בוקר...
    בדקתי לך את זה עם מי שמסדרת אצלי בעבודה את כל החופשים.
    בגדול מעביד יכול לסרב לבקשת חופש ולדרוש עדכון מראש, אבל זה חוק יבש שאף אחד לא באמת דורש אותו.
    בכל אופן בחודש 9 כל לקבל אישור מחלה והמעביד מחוייב לשלם בגין ימי המחלה ( במידה ויש לה) , ולה שווה לשמור על ימי החופש.
    ימי חופש שנצברו ניתנים ככסף בסיום העבודה
    ימי מחלה נמחקים
  • בנות יקרות תודה על התגובות
    אבל אין לי ימי מחלה עוד לנצל חוץ מיום 1
    אחרת ממזמן הייתי מוציאה
    בגלל זה אני מעוניינת לנצל את הימי חופש שנצברו
  • היי,
    כמנהלת משאבי אנוש
    את צריכה לבקש אישור מהמעסיק לצאת לחופשה כמה ימים מראש( להבדיל מימי מחלה),קשה לי להאמין שיש מעסיקים שרואים אישה בחודש תשיעי להריונה ומסרבים לתת חופשה
    [URL=http://www.lovetextlive.com]
  • עכשיו אני נזכרת שחברה שלי שילדה בינואר השנה

הוציאה מהרופאה שלה אישור מחלה 11 ימים (אלו ימי המחלה שנצברו לה)

ולא היתה לה עם זה שום בעי׳ה

• פילונית תודה רבה!! :)
    ומלי שוב לגביי המחלה לא נשארו לי ימים אחרת הייתי מוציאה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה