היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המחזור שלי בדרך כלל מאחר הפעם הקדים בשלושה ימים זה היה נראה כמו מחזור אך אחרי חצי יום של דימום התחילו כתמים חומים בניגוב וקצת על התחתונים ובבדיקת הריון הראתה תוצאה שלילית זה יכול להיות מחזור רק בכתמים חומים ? יכול להיות שזה לא הריון ?
לינוי
8 תגובות
עמוד 1
הי. את רוצה להיכנס להריון? קיימת יחסים לא מוגנים? בדרך כלל שיש דימום חום ונמשך מעט זמן אפילו לפעמיים גם אדום ולפני המחזור החודשי מעיד בדרך כלל על הריון.ככה היה אצלי לפחות חשבתי שזה מחזור. וכשעליתי הריון זה היה בשבוע 7 שהבנתי שאני לא מקבל שוב.
מורן
אז עדיף ממה שאני מבינה ממך לחכות איזה שבוע כדי לעשות בדיקת דם בטא
לינוי
אם המחזור שלך הוא עוד שלושה ימים תעשי בדיקת דם עוד 4 ימים או 5. שיהיה בהצלחה.ותעדכנו! !
מורן
הי יש חדש?
מורן
היי מורן הבדיקה הביתית הראה תוצאה שלילית כדאי בכל זאת לעשות בדיקת דם בטא ?
לינוי
אם לא תקבלי בעוד יום יומיים כן כדאי לבדוק... בדיקת דם מדויקת הרבה יותר מהבדיקות הביתיות... בהצלחה
היו לי הפרשות חומות וחצי יום שהיה נראה כמו מחזור אך נעלם וההפרשות המשיכו בגלל זה אני לא יודעת אם היה מחזור או לא אבל זה לא היה רגיל בכלל
לינוי
הי לא היה לך אפילו פס חלש?! כן תיגע לעשות בדיקת דן ביום ראשון...עם איזה בדיקה עשית? אני שואלת כי כדאי לעשות עם מקלון הזהב או יס אור נו. מומלץ לפני האיחור.תעדכני.מחזיקה אצבעות