המלצה מרופא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות
    אז ככה: נשואה שנה ושבעה חודשים, כבר לפני החתונה הפסקנו לשמור.. ממש רצינו ילד וכבר לא היה אכפת לי אם אני אכנס להריון לפני, מה שלא קרה
    אחרי קצת יותר משנה של ניסיונות בדרך הטיבעית קיבלתי כדור איקקלומין מהרופא שלי והנס התרחש, נכנסתי להריון והייתי בעננים.. אבל האושר הזה החזיק מעמד רק 13 שבועות לצערי, קיבלתי את זה קשה והיה לי קשה לקבל את זה שאני נמנת בסטטיסטיקה הזו של ההפלות, מצאתי נחמה בפורום ובאתר הזה בכלל, בעזרה והכוונה טביעות לבנות אחרות.
    כ4 שבועות אחרי ההפלה הגיע גן המחזור הרופא שלי אמר לי שחוזרים לשגרה והביא לי עוד כדורים ל4 חודשים ובאמת התחלנו לנסות שוב... ללא הצלחה:(
    החודש באמת הייתה לי הרגשה שזה זה, זה הגיע, אבל כגודל הציפיה גודל האכזבה..
    היום הייתי אצל הרופא שלי והוא אמר שמעלים שלה והביא לי הפניה לרופאה שמתמחת בפוריות: גלית בירן ( אולי מישהי שמעה עליה?!?)

יצאתי ממנו בוכה, אני לא מאמינה שהגעתי למצב הזה ועוד בנוסף לכל כשסיפרתי לבעלי הוא פשוט סירב לשמוע ואמר שאנחנו לא נעבור את זה כי אנחנו כן יכולים להביא ילד באופן טיבעי, והצלחנו פעם אחת ונצליח גם בפעם הבאה, אני לא יודעת מה לעשות אני חושבת כמו בעלי אבל ממש רוצה ילד ולא רוצה לבזבז כת הזמן אבל יש גם את הפאן הזה של כל הבדיקות והכדורים שהם כשלעצמם מלחיצים בלי לעשות דבר.. אני כבר לא יודעת מה לעשות אני מבוישת ומרגישה חצי בנאדם כיאילו אני מקולקלת או משהו כזה, אין לי שמץ של מושג לקראת מה אני הולכת ואני לא רוצה לעבור את התהליך הזה לבד, מה גם שנראה לי פיזית לא אפשרי...

בבקשה הכוונה...
    תודה לעונות!!
13 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי,
    אני קוראת את מה שאת כותבת ואני מרגישה שזו אני..
    אני התחלתי הזרעות וזריקות די מהר אחרי שהכדור לי לא עזר.. בכלל נכנסתי לזה מהר כי הרגשתי שמשהו לא בסדר ורציתי לבדוק... בסוף יצא שאני פולציסטית בדרגה קלה (כפי שהרופאים מכנים זאת) כי הגבתי טוב לזריקות אחרי שהתחלנו , אחרי הפעם הראשונה כבר הפכנו ללא מוסברים.. בפעם השניה שלא הצלחנו הרופא כבר עשה לי את השיחה "יחסנו לאן" ואמר שאני עוברת להפריות אם הפעם לא נצליח.. התרסקתי.. בכיתי התאבלתי ובעיקר לא הסכמתי לקבל את העובדה שאני אעבור לשם..בעיקר מפחד... ברוך השם נקלטתי בהזרעה השלישית למרות שאחרי לבטים רבים קיבלתי את זה נפשית שאני עוברת! שום דבר לא ימנע ממני ילד! שום דבר! גם אני כמוך הרגשתי מקולקלת ופגומה והיה לי קשה מאוד אבל לאט לאט יצאתי מזה בעזרת הפורום ובעזרת העובדת הסוציאלית שהרופא שלי הפנה אותי אליה.
    אל יאוש בובה יפה! נקלטת פעם אחת ואת תקלטי שוב בעזרת השם! זה בסדר לבכות, להישבר אבל לא לשכוח לחזור חזרה למלחמה. לגבי אם לעבור או לא ההחלטה בידייך ובידי בעלך כמובן וזה מאוד חשוב להיות ביחד בתהליך ואם הוא רוצה להמשיך לנסות בצורה הזו אז תקבעי לעצמך איזשהו דד ליין או מס טיפולים נוספים ותסכימו שאם זה לא קורה אחרי אז תעברו הלאה... הדבר האחרון שרציתי לומר לך במידה ותחליטי לעבור שלב והוא בעצם המשפט הכי מפורסם פה.. באמת שהשד לא נורא! הזריקות לא כואבות (אני מפחדת ממחטים) ובסופו של דבר הצלחתי להזריק לעצמי.. שיהיה בהצלחה ובעזרת השם תבשרי לנו בקרוב על בטא מהממת!

מחזיקה לך אצבעות

אפרסקית
  • תודה אפרסקים על התגובה!!
    בגדול, אני בן אדם חזק וגם אמרתי לעצמי ששום דבר לא ימנע ממני את הזכות הזו להיות אמא!!!
    אבל אני מרגישה שבזמן האחרון אני נשברת מהר מידיי...

את יכולה לספק לי קצת לקראת מה אני הולכת?!?!
    מה השלב הראשון והשני??....
    או שישר מזריקים והזרעות...( לא כל כך מבינה מה זה)...
  • הי מאמי תיראי אני לצערי אפילו לא זכיתי להריש מה זה הריון טבעי הילד הראשון שלי באה אחרי הזרעות ועכשיו אני מצאת בטיפולי הפרייה, אין לה מה להרגיש מבויישת,זה הדרך שעליך לעבור נורא חבל אם בעלך לא יתמוך בך כי זה דרך שעל שניכם לעבור.
    אתם יכולים להמשיך לנסות את זה באופן טבעי אבל גם להתחיל את הטיפול. זה לא שולל אחד את השני אלה להפך מגדיל סיכויי.
    אני חיכיתי כמעט חמש שנים לפני שהתחלתי טיפולים ועכשיו אני נורא מצטערת על הזמן שבזבזתי
    כמובן שזה החלטה שלכם ואנחנו פה לתמוך בכל מצב...
    שיהיה המון בהצלחה בכל דרך שבה תלכי.
  • היי שני,
    גם אני נשלחתי שבוע שעבר לדר' בירן בפעם הראשונה.
    אצלי הסיפור קצת שונה וקצת דומה.
    אנחנו נכנסנו להריון ראשון באופן טבעי ועכשיו אנחנו לא מצליחים להכנס להריון כבר יותר משנה. מסתבר שלבעלי יש בעיה בתאי הזרע. נשלחנו ע"י רופא הנשים לדר' בירן. דר' בירן נתנה לנו המון בדיקות לעשות לפני שאנחנו חוזרים אליה ומחליטים מה לעשות. בדיוק היום יש לי כירורג שד ויש לנו עוד בדיקות דם ובדיקת פאפ ודופלקס אשכים...
    אגב, גם בעלי לא הבין איך יכול להיות שנכנסתי להריון באופן טבעי ופתאום עכשיו זה לא אפשרי. אני ממש מבינה את התחושות שלהם. במקביל גם קבעתי תורים לדר' בירן ולכל מה שהיא ביקשה, כי אין לנו הרבה ברירות.

שיהיה לך המון בהצלחה.
  • תודה לכן על התגובות, זה באמת מחזק.
    אני מתחילה כבר לעכל את זה שיכול להיות ואצטרך טיפול מסויים, אני מנסה להסתכל על המצב הזה בצורה כזו שאלוהים רק עוזר לי לקבל את מה שאני כל כך מייחלת לו!!
    באשר לבעלי, אני צריכה למלא אותו טיפה טיפה עד שהוא יפנים את זה!!

אמא שלי תמיד אומרת: אלוהים משאיר את במצבים הקשים, לאנשים החזקים ביותר שהוא ברא,
    אם לא יכולתי להתמודד עם מצב כזה אז סביר להניח שזה לא היה קורה!!

מקוה שכולנו נשתמע בבשורות טובות יהיו אשר יהיו.. תודה לכן!!
  • הי שני,
    אני מטופלת אצל ד"ר בירן. היא מאוד מקצועית ועניינית. יש לה זכריון מאוד טוב. אני חושבת שזה חשוב שהרופא זוכר מה היה לך. היא לא כל כך מפתחת קשר אישי, למרות שהיא מאוד מנסה לעזור. אני סבבה עם זה. אבל יש אנשים שזה מפריע להם. היא מטפלת גם בכללית וגם בפרטי. אני הולכת אליה בכללית. היא לא עובדת שם כל יום. אז לפעמים יש בעיה לקבוע תור.

אני מבינה את שתי הגישות - שלך ושל בעלך. אני גם מבינה את הפחד הזה שהולכים לקראת משהו לא ידוע. אצלי השלב הבא אחרי אקקלומין זה הזרעה על הורמונים. גם לי לקח זמן לעכל את זה. אבל זה בעצם לא הרבה יותר מורכב מאקקלומין.

אני מציעה שתקבעי תור. ייתכן שהיא תשלח אתכם לעוד בדיקות. ואז תנצלו את הזמן הזה כדי להחליט מה לעשות הלאה.
  • שלום לך,
    קבעתי תור לעוד שבועיים, הרופא שלי קבע לי יותר נכון כי הוא יהיה איתה שם במרפאה, היה חשוב לו לקבוע לי תור בזמן שגם הוא נוכח. הוא כל כך חמוד ותומך ותמיד מרגיע.

הייתי מטופלת האיקקלומין כך נכנסתי להריון בפעם הראשונה אבל אחרי ההפלה שעברתי זה כבר לא הצליח.
    כשאת אומרת הזרעה בהורמונים למה הכוונה?? אני ממש לא מבינה בזה אז סליחה מראש על הבורות.
    עוד שאלה- כשמתחילים טיפולים יש שלבים מסויימים לפי הספר או שזה כל רחד לגופו??
    ( מקווה שמבינות אותי...)
  • היי מאמי,
    אני מניחה שאם נכנסת פעם אחת עם איקוקלמין אז יכול להיות שימשיכו את הטיפול איתך ויוסיפו השבחה והזרעה.
    בעצם התהליך הוא כזה כך שהרופא מביא לכם הפנייה למעבדת השבחה, בעלך ניגש לשם ואז מנפים את הזרעים הלא טובים כך שזה מעלה את הסיכוי כי רק הטובים נשארים. באותו יום של ההזרעה כמובן שלאחר מעקב זקיקים והנחיה של הרופא שבאותו יום תתבצע ההזרעה את מגיעה עם הזרע ואז מבצעים את ההזרעה זה תהליך פשוט ולא כואב.. דומה קצת לבדיקת פאפ.. שבועיים אחרי את עושה בדיקת בטא.

לגבי הזריקות אותו תהליך רק שאת מקבלת הנחיות כל יומיים שלושה לגבי המשך. את יכולה לגשת לכל מרפאת אחיות כדי שילמדו אותך איך להזריק. אני עברתי את התהליך עם הזריקות וההזרעה וזה לא נורא בכלל.

לגבי מה שכתבת אני מזדהה איתך בדיוק מהסיבה שהבנתי שאת בן אדן חזק ואת מרגישה שאת נשברת בשלב הזה וזה בדיוק מה שקרה לי! לא האמנתי שאני מתקשה להיכנס להריון ואני "דפוקה" במובן הזה.. לקח לי הרבה זמן להבין שזה לא נכון ואין מה לעשות והיום ברוך השם הרפואה מתמודדת יפה מאוד עם קשיים ואי פריון!

מה שיכול לנחם אותך מאוד זו העובדה שנקלטת בעבר ובעזרת השם תקלטי שוב ובמהרה.

לגבי הטיפול עצמו בכללי זה אותם שלבים אבל כל אחת לפי הגוף שלה ולפי שיטת הרופא שאצלו היא מטופלת

לשאלות נוספות או בכלל לדבר אני פה!

בהצלחה בובה

אפרסקית
  • היי שני
    מכירה את ההרגשה
    אנחנו אחרי 3 שנים עם הפסקה של שנה נקלטנו בהזרעה שלישית עם מנופור
    גם אני דחיתי את זה מהפחד ובסופו זה לא כזה נורא
    לצערי כמוך זה לא החזיק ובשבוע 9 הפסיק הדופק ועשיתי הפלה עם ציטוטק
    היום אני חודשיים אחרי ומחר עושה הזרעה אחרי טיפול נוסף עם מנופור
    במידה ולא ילך אני עוברת להפריות שאני די מפחדת מהן ולא כל כך שלמה עם זה
    אני פשוט לא רוצה לבזבז זמן
    כולם אומרים שברגע שהגוף כבר קלט הריון הוא זוכר וקל לו יותר להיכנס מאשר ממישהי שלא הייתה בהריון

גם אצלי במשפחה כולן נכנסו טבעי כולל אחותי התאומה ודי מהר ורק אני 3 שנים מנסה ועד שנקלט אז גם לא מחזיק,
    גם אני לא מבינה למה דווקא אני

אז אני ממש מכירה את ההרגשה שלך
    אל תפחדי מהזריקות, זה מעלה את הסיכוי

שיהיה בהצלחה
  • חייבת להגיד שאני הרבה הרבה יותר רגועה עכשיו, אז תודה לכולכן
    אבל עוד שאלה אחת:
    אחרי ההפלה לקחתי 4 חודשים איקקלומין אז סביר להניח שידלגו לי על השלב הזה, לא?!?
  • היי, אני יודעת שזה קשה לקבל את זה שהולכים לרופא פריון ומקבלים טיפול להכנס להריון, אבל צריך לזכור שהמטרה החשובה היא להביא ילד. ולא משנה באיזו דרך כי הילדים של הפריות לא שונים מילדים בהריון ספונטני, כולם נראים אותו הדבר!!
    הכי חשוב זה להיות חדורים מטרה ולהלחם עד שזה מצליח!!!
    אני יודעת שזה קשה!!! לי היה קשה נפשית ופיזית בכלל לא הרגשתי שום זריקה או כאבים כי הייתי כל כך חדורת מטרה ולא ענין אותי כלום! פשוט רוצה ילד בכל דרך שהי!
    בדרך כלל מתחילים עם הזרעות על בסיס טבעי/זריקות הורמונים- יש פיתרון לכאב של הדקירה של הזריקה- יש משחה נקראת אמלה, מרדימה את המקום ואז לא מרגישים כלום.
    אם הזרעות לא מצליחות עוברים להפריות- השם סתם נשמע מפוצץ! כל זריקה שקיבלתי אמרתי יופי עוד מעט יהיה ילד!
    אם נקלטת כזה מהר בפעם הראשונה, עם הכדור, אני משערת שתצליחי בפעם הבאה עם הזרעות/ הפריות וזה יקרה מהר!
    העיקר שיהיה תינוקי חמודי בסוף!!!
    הלוואי שתיקלטי מהר!!!
  • תודה תות :)
  • שני, לעולם אל תרגישי מבוישת...
    יש דברים שאין להם הסבר אבל אני בטוחה ומאחלת לך שבקרוב תגשימי את החלום.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה