היי מאמי,
אני מניחה שאם נכנסת פעם אחת עם איקוקלמין אז יכול להיות שימשיכו את הטיפול איתך ויוסיפו השבחה והזרעה.
בעצם התהליך הוא כזה כך שהרופא מביא לכם הפנייה למעבדת השבחה, בעלך ניגש לשם ואז מנפים את הזרעים הלא טובים כך שזה מעלה את הסיכוי כי רק הטובים נשארים. באותו יום של ההזרעה כמובן שלאחר מעקב זקיקים והנחיה של הרופא שבאותו יום תתבצע ההזרעה את מגיעה עם הזרע ואז מבצעים את ההזרעה זה תהליך פשוט ולא כואב.. דומה קצת לבדיקת פאפ.. שבועיים אחרי את עושה בדיקת בטא.
לגבי הזריקות אותו תהליך רק שאת מקבלת הנחיות כל יומיים שלושה לגבי המשך. את יכולה לגשת לכל מרפאת אחיות כדי שילמדו אותך איך להזריק. אני עברתי את התהליך עם הזריקות וההזרעה וזה לא נורא בכלל.
לגבי מה שכתבת אני מזדהה איתך בדיוק מהסיבה שהבנתי שאת בן אדן חזק ואת מרגישה שאת נשברת בשלב הזה וזה בדיוק מה שקרה לי! לא האמנתי שאני מתקשה להיכנס להריון ואני "דפוקה" במובן הזה.. לקח לי הרבה זמן להבין שזה לא נכון ואין מה לעשות והיום ברוך השם הרפואה מתמודדת יפה מאוד עם קשיים ואי פריון!
מה שיכול לנחם אותך מאוד זו העובדה שנקלטת בעבר ובעזרת השם תקלטי שוב ובמהרה.
לגבי הטיפול עצמו בכללי זה אותם שלבים אבל כל אחת לפי הגוף שלה ולפי שיטת הרופא שאצלו היא מטופלת
לשאלות נוספות או בכלל לדבר אני פה!
בהצלחה בובה

אפרסקית