-
זה מה שקרה לי !!
תשתי המון מים !!!! בדרך כלל זה נובע מהתייבשות ...
בע״ה יהיה בסדר
-
מאמי שולחת ים חיבוקים
-
-
אוייש מאמי ,
אני בטוחה שהוא יישאר עוד .. יש לו זמן
-
מתפללות בשבילך!
רק ששניכם תיהיו בסדר, זה הכי חשוב!
תעדכני
-
יהיה בסדר..שולחת לך חיבוק..תהיי חזקה ותראי שהכל יעבור בשלום..גם לי זה קרה בהיריון הקודם ובסוף ילדתי בשבוע 36+5 וברוך ה' נולד במשקל טוב מאד!!
-
יהיה בסדר..שולחת לך חיבוק..תהיי חזקה ותראי שהכל יעבור בשלום..גם לי זה קרה בהיריון הקודם ובסוף ילדתי בשבוע 36+5 וברוך ה' נולד במשקל טוב מאד!!
-
תרגישי טוב מאמי ותשדלי להישאר אופטימית ורגועה
-
מה קורה מאמי? יש חדש?
-
-
הכי חשוב זה לחשוב חיובי!!
תרגישי טוב..
-
אוי ואבוי,תרגישי טוב!!!!!
מאחלת לך שתצאי משם בריאה ושלמה
מחזיקה אצבעות לבריאותכם
-
מאמי
גם לי זה קרה בשבוע 32
זה קרה בעקבות היתייבשות קשה
הייתי מאושפזת בחדר לידה ותיכננו ליילד אותי
קיבלתי המוןןן עירויים
ובסוף הכול היה בסדר
וילדתי בשבוע 39 ...
תנוחי המון
והמוןן מים
מקווה שיעבור ותחזרי לבית במהרה
ולשם תחזרי החל משבוע 37 !!!
תרגישי טוב
-
תודה רבה יקירות שלי , היום בבוקר כבר לא היו צירים , אבל ממשיכה לקבל טיפול תרופתי ומשאירים אותי לעוד יום השגחה , צוואר הרחם קצת התארך , מקווים לטוב , אמא לא מרשה לו לצאת עדיין . תודה בנות על תמיכה , אוהבת אותכן . אני אעדכן בהמשך . ליהוש תגידי זריקות להבשלת ריאות עושים אותם ישנונים ?? פשוט ככה אמרו לי .
/]
-
תודה רבה יקירות שלי , היום בבוקר כבר לא היו צירים , אבל ממשיכה לקבל טיפול תרופתי ומשאירים אותי לעוד יום השגחה , צוואר הרחם קצת התארך , מקווים לטוב , אמא לא מרשה לו לצאת עדיין . תודה בנות על תמיכה , אוהבת אותכן . אני אעדכן בהמשך . ליהוש תגידי זריקות להבשלת ריאות עושים אותם ישנונים ?? פשוט ככה אמרו לי .
/]
-
דיאנושששששש
תעדכני מה איתך כמה נבהלתי לקרוא!!!
זה בהחלט בהחלט מהתייבשות
מקווה שימשיך ככה שיתארך עוד
תהיי חזקה אהובתי המון חיבוקים
-
מרוב הכדורים להפסקת צירים והעירויים שנתנו לי באמת הרגשתי אותו פחות פעיל מבדרך כלל .
את הזריקה קיבלתי פעמיים אבל לא אמרו לי משהו על התופעות לוואי שלה - רק שצריך השגחה של 24 שעות אחרי הזריקה .
-
תודה שירוש אני אעדכן בהמשך , בינתיים פה בבית חולים , אני בעצמי מאד נבהלתי , היום קצת נרגעתי , איזה בלגנים הוא עושה לי אהה , ליהוש בינתיים קיבלתי זריקה רק פעם אחת יש לי עוד אחת בלילה לקבל ועוד שני כדורים נגד צירים..
/]
-
מרגו יקרה
תסגרי את הרגליים!!!!!
יש עוד זמן
ואל תדאגי
יש לי חברה שעכשיו חזרה מאשפוז כזה
והיא בסדר גמור ברוך השם וכבר בשבוע 34
אז לא לדאוג
ולעשות מה שהרופאים אומרים
שתי מלא מים
ולחשוב חיובי!!!!!!!!!
תעדכני
-
תודה רבה ישראלית היקרה , אני שותה ואוכלת למרות שהאוכל פה לא טעים , עכשיו עשו מוניטור ברוך השם אין צירים מקווה שמחר אחוזר הביתה בלי נדר , סוגרת רגליים חזק , לא מרשה לצאת לפני זמן.
/]
-
יופי!!! ברוך ה'!
שמחה ומאושרת לקרוא 555 שימשיך ככה!
לילה שקט ורגוע נטול צירים וכאבים
ותעדכני מאמוש
-
יופיייייייייייייייייייי
ברוך השם
תעדכני מחר!!!!
נשיקות מרחוק
-
הכי חשוב שתהיי רגועה.. גם אני הייתי מאושפזת בגלל זה בשבוע 32 ואז שוחררתי הביתה וילדתי בשבוע 36 ברוך השם ילדה בריאה והכל:)
בשורות טובות:)
-
תרגישי טוב. תנוחי. הרבה שתיה.
-
תרגישי טוב!!!
-
תרגישי טוב, ותשמרי על עצמך !כמובן לשתות הרבה מים בימי קיץ חמים שכאלה!! הכי חשוב שהבייבי יצא כשיהיה מוכן!
-
מעדכנת אותכן בנות משחררים אותי הביתה ,תודה ענקית על דאגה ,תמיכה ועידודים שלכן, מקווה פעם הבאה לחזור לפה בזמן ולא לפני, בעל כורחי הכרתי את מחלקת יולדות.
/]
-
-
-
דיאנההה כיף לשמוע שחזרת הביתה
עכשיו שמרי על עצמך תנוחי ותשתי הרבה מים!
שולחת לך חיבוקים
-
איזה יופי אני שמחה לראות שאת חוזרת הבייתה
זה אומר שהכל בסדר ברוך השם.
ואל תפחידי אותנו - סגרי רגליים ותגיעי בחזרה לחדר לידה רק בזמנו של האוצר!
-
תודה רבה בנות על תמיכה שלכן ,
-
יהיה בסדר, חברה שלי קרה לה בדיוק אותו הדבר
נתנו לה כדורים וזריקות והכל הסתדר
לבנת