כבר 10 חודשים ללא הצלחה, ממש כבר בדיכאון!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי מחזור לא מסודר שמגיעה פעם ב כמה חודשים, לכן נאלצתי להיעזר בתרופות שנתן לי גיניקולוג לסידור הביוץ שבו גם צריך להופיעה לי המחזור, אבל כבר יום ה35 אין מחזור ואין הריון (לפי הבדיקה שעשיתי) , ולאחרונה אני מרגישה סחרחורות שלא היו לי אף פעם (אני שותה הרבה מים), אז אם אני לא בהריון איפה המחזור? אולי הכדורים לא עזרו מפעם הראשונה? או שהייתה הפלה טבעית...אבל אחריה גם צריך להיות איזשהו דימום? אני החלטתי בעוד 3 ימים אני אעשה עוד בדיקה אם לא אז אני אלך לגיניקולוג...אבל מה אתן חושבות מה אתן ממליצות? אני פשוט כבר מיואשתתת, לאחרונה דווקא הפסקתי להיות בלחץ אחרי שהגעתי לרופא אמרתי לעצמי לא היום לא מחר אבל אני אכנס להריון אבל כל הזמן שעושים בדיקה והיא שלילית זה די מדכא, לא רצה לעשות שוב פעם בדיקה בשביל לא להתאכזב

קטיה
4 תגובות
עמוד 1
  • קטיה יקירה,
    גם אני מנסה כבר כ 10 חודשים, אבל אל נגיד נואש!
    למה שלא תעשי בדיקת דם להריון? לפי מה שאני הבנתי מחברות וממה שקצת קראתי ישנם מקרים בהם יש הריון אך הבדיקה הביתית מראה שלילי.
    אולי דווקא לאחר שהורדת לחץ זה כן יעבוד...
    מאחלת לך הרבה הצלחה כוחות וסבלנות וכמובן בשורות טובות.
  • מתוקה אני מכירה מלא נשים שעשו בדיקה שיצאה שלילית כשלמעשה הן היו בהריון!!
    ממליצה לך לעשות בדיקת דם לבטא לפני שאת מספידה את החודש הזה.

אם את כבר מורידה לחץ זה מעולה!! ברב המקרים, זה מה שמעכב נשים בריאות לחלוטין בקליטה של ההריון,

מחזיקה לך אצבעות!!
  • תודה לכן על התמיכה....הורדתי לחץ התכוונתי לפני זה אבל אחרי הכדורים חשבתי אני אקלט...אז זה עוד פעם החזיר אותי למה שהייתי..אני צריכה כמובן להירגע באמת. וזה חוק מרפי מי שלא בלחץ ואולי לא רוצה ילדים נקלט מפעם אחד. וכששני בני הזוג ממש רוצים לוקח להם המון זמן. ואני אלך כמובן לעשות בדיקת בטא בשבוע הבא כבר...אם יהיה שלילי עדיין אני אקח כדורים למחזור, כי כנראה לא השפיעו עלי כדורים מפעם ראשונה ואז לרופא שיתן לי כדורים לביוץ מקווה שבאמת זה כבר יקרה בקרוב...
    אושר שגם לך יהיה בהצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות!

קטיה
  • תודה מקווה שנתעדכן כאן בקרוב מאוד בבשורות חיוביות :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה