היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אווווף אחרי החזרה של שלושה עוברים קפואים בטא שלילית ...מה יהיה?!?! יהיה טוב בסוף????
7 תגובות
עמוד 1
יהיה בסוף מצוין!!!
לא להשבר!!
תהיי חזקה כמה שאת יכולה ותקבלי ממני מיליוני
מבינה אותך מאוד, ... חיבוק חם ובסוף יהיה מצוין
קודם כל קבלי חיבוק ואל ייאוש..בסוף כולנו ננצח בגדול !!! רק סבלנות ...למרות הקושי הרגשי והנפשי..
זה כל כך מאכזב ולא מובן..הייתי כבר בהריון אז למה לא שוב?!? זה נשמע הגיוני באיזו דרך?? יש מצב שהגוף לא מגיב טוב אולי למוקפאים ?!?!! אוווווף
מאמי יהיה טוב בסוף זה בטח, אני אומרת שהגוף שלי כל כך נבהל מהריון כימי ומאכזבה שחשתי אז שהוא פוחד להקלט שוב, אז אני מנסה כיום להעסיק את עצמי בכל מיני דברים אחרים ולתת לגוף תחשוה שזה יהיה בסדר
חייב להיות טוב בסוף... אולי באמת צריך לתת לגוף קצת מנוחה