שתיית מים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

אני צריכה המלצה אני לא מצליחה לשתות מים כל פעם שאני שותה הטעם המר בפה רק מתחזק אני מכריחה את עצמי לשתות אבל כל פעם שאני שותה ויש את הטעם הזה רק בא לי להקיא....
    HELP מה אני יכולה לעשות? הרי לוותר על המים אסור בהחלט....
9 תגובות
עמוד 1
  • תערבבי עם המים קצת ויטמנצ'יק זה מאוד יעזור
  • גם אני שונאת מים, אבל מכריחה את עצמי לשתות וכשמגעיל לי המים, אני מערבבת פטל וכמובן שויטמינציק כי אין בו צבעי מאכל.

• הבעיה היא לא המים אלא הטעם הרע שיש לי בפה.
    כל מה שאני שותה עושה לי טעם נוראי בפה אני בקושי מצליחה לשתות ואני פשוט מכריחה את עצמי לשתות יותר מים....
    (אבל אני משתדלת לא לבכות אלא לקבל הכל האהבה אחרי שחיכיתי כל כך הרבה זמן להריון הזה אני פשוט דואגת שאני לא שותה מספיק בגלל הטעם הנוראי הזה בפה)
  • באיזה שבוע את?
  • אולי זו איזושהי תופעת מתופעות ההריון שלך וזה יעבור.

בינתיים תנסי לערבב מים עם כל מיני דברים.

לדוגמא - לשים במים פלחי תפוז אם יש, לימון, מלפפון ירוק, נענע אם את אוהבת, פטל כמו שהבנות אמרו.

תעשי ניסוי וטעייה עד שיצליח לך....

בנוסף -אולי יש לך חומציות או משהו שגורמת לך לטעם רע ? יש לך צרבות ?
  • תנסי לאטום את האף בכל פעם שאת שותה וקצת אחרי.

• היי גם לי זה קרה,בהתחלה עירבבתי עם ויטמינציק וזה רק עשה לי צרבת חח הפתרון הסופי היה לעבור לסודה-ששנאתי לפני- ועכשיו זה ממש מציל אותי:)
  • תודה.
    אני בשבוע 10+
    זה בטוח התופעה של הטעם המר בפה רק מחפשת פתרונות עד שזה יעבור...
  • אני גם אהבתי לערבב עם ויטמינצ'יק ויש לנו גם את המתקן סודה של מי עדן, אז גם חייתי הרבה על סודה. עצה לשדרוג - תוסיפי פלח לימון לסודה זה ממש מרענן וטעים

אדוה
    www.tapuz.co.il%252Fblog%252Fnet%252Fuserblog.aspx%253Ffoldername%253Dchareditravaka31%2526tagname%253D%2525D7%252590%2525D7%252595%2525D7%2525A9%2525D7%2525A8%3B311%3B370" border="0">
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה