אמהות יקרות אולי תוכלו לעזור לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא ממש פעילה בפורום בגלל חוסר זמן וגם לא ממש נוח מהנייד אז קודם אברך את כל היולדות המקסימות הרבה מזל טוב בריאות ונחת מהקטנטנים ולכל ההריוניות שיעבור בקלות ובידיים מלאות ושמחות אז ככה אני כבר שברתי את הראש בעניין המתנות לגננות לסוף שנה הגדולה שלי עולה לכיתה א והאמצעית עולה לגן חובה ככה שאני פשוט חייבת לתת להן משהו אישי ממני , הן ממש מקסימות אחת אחת . העניין הוא כזה יש שתי גננות שתי סייעות ועוד גננת וסייעת מחליפות והתקציב עומד בערך על 600 שח לכולן לצערי לא אוכל להוסיף יותר מזה.. האם יש לכן הצעות? מה אתן קניתן אם כן? הזמן אוזל ואני בלחץ... מודה על כל עצה וסורי שאני ככה נדחפת עם שאלה לא קשורה להריון
    שיהיה יום קסום לכולן
8 תגובות
עמוד 1
  • יש מארזים יפים בללין סבון של פעם
    ונראה לי שישאר לך עודף 30-50 שקל מספיק למתנה

]

• ??? ?? ????? ??????? ???? (?? ?? ??? ???? ???? ???? ????) ??? 600 ???? ?? ????. ???? ????? ???? ??? ??? ???? ?? ???? ?????? (?? ????? ?30-40 ??) ???? ??? ?????/?????? ???? ???, ?? ???? ??????. ?? ?? ????? ?????? ???? ????? ????? ???? ?? ?????? ???? ????? ???? (???? ?????? ??? ?? ?????? ?? ????? ????? ?????? ???? ????? ???? ?? ???? ????..) ???? ??? ?? ????? ????, ??? ??? ?????????? ???? ???? ????? ??? (?????) ????? ?????? ?????? ???? ????? ????
  • רינת תודה על התגובה העיניין הוא שנראה לי שזה פחות מדבר עליהן .
    משיח רק אני רואה את כל הסימני שאלה? לא הבנתי מה כתבת
  • סליחה תמרה חח עוד לא התעוררתי כמו שצריך
  • אוף! מה שכתבתי זה שטרם התנסיתי בהתלבטויות האלה כי הבת שלי קטנה ואיתי בבית, ולכן קחי את דברי בערבון מוגבל.. עם זאת, יצא לי לעבוד קצת במסגרות חינוכיות, ואלי, המתנות שיותר דברו הן כאלה שהוכנו ולאו דווקא שנקנו. 600 שח נשמע לי המווון (בחופש בכל מקרה יש ים הוצאות), את יכולה לחסוך ולהכין עם הילדות דברים בבית ולתת אותם. אתן כמה דוגמאות: לקנות מגש זכוכית (כ30 שח) ועליו לשים עוגות/עוגיות שאפיתן בבית, לקנות מסגרת עץ פשוטה (עולה בבזארים כמה שקלים) שהילדות יקשטו אותן ובתוכה תשימו תמונה מהגן עם ברכת תודה, לקנות כלי פשוט כלשהו לבית ושהילדות יקשטו (דבק מפיות, צבעים, הדבקה של דברים) ויש עוד מליון דברים..
  • תמרה אני מאוד מודה לך על התגובה המושקעת.. אני חולה על יצירות ובכלל מתנות שהן עבודות יד אבל בגלל שאני לבד לרוב עם שלושת ילדיי לא נשאר לי זמן לזה במשך היום וגם נשאר לי בסך הכל חמישה ימים לסיים עם זה ובגלל זה חשבתי פשוט לקנות משהו שימושי. השאלה מה.. היום בערב בע"ה אלך לבילו וכמעט בטוחה שאחזור בלי כלום אמשיך לשבור את הראש בנושא ( כאילו שחסר לי צרות אחרות חחח) בכל אופן תודה רבה על העיצות
  • מה ידבר אליהן? תכשיט? כלי לבית? מאיזה אזור את?
    שווה להסתכל בגרופון אולי תמצאי שם משהו נחמד
  • מעדכנת- הרכבתי ארבע סטים בגולף הלכתי על דברים שימושיים (זה מה שהיה לי חשוב) אבל בסוף זה גם יצא מהמם. כל סט מכיל כפפה ותחתית לסיר מבד בדוגמאות מהממות קולפן תחתית לסיר מסילקון מגבת מטבח טובה סוחט לימונים ידני ותופסן סילקון לסיר. רק אחר כך קלטתי שכמה דברים הם לאותו שימוש בכל אופן יש לכל אחת פתק החלפה. עכשיו נשאר לקנות משהו צנוע למחליפות וזהו. וואו ירד לי סלע מהלב... ושוב תודה ענקית על העזרה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה