ביוץ והפרשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,סליחה מראש על התיאורים אבל אני ממש זקוקה לעזרה.
    בדיקת הביוץ האחרונה שעשיתי ויצאה חיובית הייתה בדיוק לפני 14 יום.
    היום בכל פעם שאני הולכת לעשות פיפי נשארת על הנייר מין הפרשה חומה כזאת צמיגית...
    אין בינתיים מחזור-רק זה!
    בדרכ בחודשים האחרונים המחזור שלי מגיע ישר כדימום בלי איזשהן הפרשות חומות לפני...ונגמר אחרי יומיים לכל היותר.
    יש לי מהבוקר כאבי מחזור ואני כל כמה דקות ניגשת לשירותים לבדוק שזה לא מחזור :(
    יש סיכוי שזה לא?!
    :-(
16 תגובות
עמוד 1
  • תחכי עוד יום יומיים עם לא מתחיל לך דימום תעשי בדיקת הריון יכול להיות שזו השתרשות או התחלה של מחזור

שיהיה לך המון בהצלחה
  • טוב-אז זה מחזור.
    אכזבה,בפעם הרביעית.אין לי כח יותר.
  • מאמי אל תתאכזבי תקבלי את המחזור באהבה אל תהי לחוצה החודש זה יהיה הנסיון השמיני שלי ואני לא מתייאשת הכל לטובה..
  • תודה מאמי!!!
    אני באמת באמת מנסה...ויודעת שארבעה חודשים זה לא נחשב הרבה ביכלל.ואם תשאלי את רופא הנשים שלי הוא יגיד שגם שמונה חודשים לא-כל עוד לא עברה שנה אין מה לדבר ביכלל...
    ובאמת שנכון לעכשיו אין לי את הפרמטר הזה של הלחץ שמשהו לא בסדר! זה פשוט עצבות מהמקום שאני כלכך רוצה שיקרה כבר וזה לא קורה!וכלכך מצפה ומקווה כל חודש ומתאכזבת.
    בכל מקרה-כשכתבתי שזה מחזור זה היה אחרי שעשיתי פיפי ובנייר היה כתם אדמדם חלש... ומאז כלום,כאילו לא היה..אני לא מבינה כלכך מה קורה כי כמו שכתבתי-המחזור שלי גם ככה נמשך בקושי יומיים...אז תמיד יצא שהוא התחיל בדימום של ממש ואז נגמר...
    גם כל המחזורים עד עכשיו היו לכל הפחות אחרי 36 יום ועשיו עברו רק 28 יום! שזה נראה לי מוקדם ממש.אבל אולי המחזור פשוט מתחיל להיות סדיר?
  • הי.אם לא הגיע דימום שממלא תחבושת כנראה זה באמת השתרשות. תחכי עד מחר אם אין דם אדום שממלא תחבושת תנסי לעשות בדיקה.מתי אמורה לקבל ?

מורן
  • איזה ממלא תחבושת-אין אפילו טיפה על התחבושת!
    וגם אפילו כבר לא על הנייר...בבוקר זה היה רק כמה פעמים שניגבתי אחרי פיפי וזה לא היה דימום...זה היה הפרש חומה צמיגית קטנה(ממש כמו שאריות של מחזור)
    ואז בערב היה בניגוב של הפיפי דימום אדמדם חלש וזהו! נעלם!
    ולמען האמת אין לי מושג אפילו מתי אני אמורה לקבל...מאז שהפסקתי גלולות המחזור שלי לא קבוע.האחרון היה אחרי 36 ימים מהקודם.לפניו היה אחרי 39 יום...
    עכשיו עברו רק 28 יום מהאחרון...
  • לא רוצה להפיח בך תקוות שווא אבל מאיך שאת מתארת זה נשמע כיאילו הגיע הרגע עבורך!!
    וואי איך אני מקווה שזה זה!!

אבל.... גם אני מאלה שהמחזור שלהן הוא גג יומיים!! והיו לי חודשים שמחזור התחיל כמו שאת מתארת, הלוואי וזה לא כך במקרה שלך והלוואי שזה השתרשות עובר כי גם לפי הזמנים זה נשמע נכון!!

מנליצה לך לקבוע תור לבדיקת דם או לקנות ערכה ביתית
    חשוב אבל שתצפי לטוב ביותר אבל יחד עם זאת תתכונני לגרוע מכל!!!
    מחזיקה לך אצבעות

תעדכני :)
  • לצערי נראה לי שזה לא זה :(
    כבר יש דימום...הוא אומנם לא ממלא תחבושת ובינתיים ביכלל לא מופיע עליה. אבל כשאני מנגבת אחרי פיפי זה דימום שנראה כמו מחזור רגיל כבר :/
  • תבדקי אם זה דימום חזק או לפחות כמו שאת מכירה ואם לא אז תבדקי...לי אגב היה דימום ממש חזק!!! עד חודש רביעי הייתי באשפוז ים וכולי וכן הייתי בהריון...אז ..

מורן
  • באמת?!
    לצערי אצלי זה כבר נראה כמו המחזור הרגיל שלי :(
  • בובה לא להתייאש!!!
    זה יגיע את עוד תראי
    הבעיה איתנו שאנחנו כל היום דשות בנושא!! אנחנו חייבות לשחרר...

ואז כשלא יהיה את הציפיה הזו, זה יבוא בהפתעה!!
    אני יודעת שזה נשמע מופרך וקשה אבל זה נכון אנחנו לחוצות כל כך להיכנס להריון ומהר עד שאנחנו מורידות לעצמנו את הסיכויים עם כל הסטרס הזה!!

אני החלטתי שהחודש אני פשוט נהנת מחיי הנישואים- רווקים שלי ושל בעלי- בלי כדורים בדיקות מקלונים ועבודה קשה
    אנחנו פשוט נהיה זוג שנהנה מחיי האישות שלו יחד... אם לא ילך אז נעלה שלב!!

אחת עצבי שירני תקבלי את זה באהבה, היום שלנו גם יגיע.. מבטיחה!!!
  • זה בדיוק מה שעבר לי בראש אתמול-שאולי ברגע שארפה זה יקרה...
    אז אתמול ממש התפרקתי-ברמות אחרות...לא יכולתי פשוט להפסיק לבכות!
    והיום אמרתי לעצמי שהכל לטובה וזה יגיע!
    יהיה בסדר :-)
  • וואי זה גם קרה לי, המחזור שלי הגיע ביום שישי
    הדלקתי נרות וכולי בוכה, וגם בארוחה התחלתי לבכות ואף אחד לא הבין מה קורה איתי!!!
    ואז בשבת קמתי ואמרתי שזהו, אני מפסיקה לנסות באופן רשמי!!
    כיאילו ברור שנמשיך לנסות סביב מועד הביוץ המשוער ואני יודעת פחות או יוצר מה הימים שלי אז אנחנו נעשה סקס ( עם דגש) סביב הימים הללו... אני יוצר לא ״עובדת״ או ״ עושה שעורי בית״!!
    נגמר!!!!!!!

מעכשיו אני נהנת... אם אכנס להריון בדרך- מעולה!!
  • שני מקווה מאוד ומאחלת לך שהזהו זה שלך יהיה זהו זה - נקלטתי.
    יש לי חברה שאחרי 9 חודשים של ניסיונות בילד שלישי אמרו זהו מפיסיקים לנסות. ובזמן ההפסקה הזו היא נקלטה.
  • היי בנות,
    אז בהמשך לפוסט הראשון-זה נראה לי היה מחזור אבל הוא קצת מוזר מהרגיל בכמה דברים:
    1.הוא הגיע ממש מוקדם מהרגיל-28 יום אחרי הקודם ובדיוק 14 יום אחרי שבדיקת הביוץ זיהתה ביוץ.(הקודם היה אחרי 36 יום ולפניו אחרי 39)
    2.ביום הראשון היה רק כתמים חומים בקטנה רק בניגוב,מה שלא קורה אצלי בדרכ(בדרכ מתחיל ישר בדימום).היום השני היה דימום וביום השלישי נעלם אחרי חצי יום גג.
    3.היום זה היום הרביעי,דימום אין כבר מאתמול בשעות הצהריים המוקדמות אבל כאבי המחזור לא עברו! יש לי ממש כאבים באיזור האגן והרגליים...
    יכול להיות שזה לא היה מחזור? כי למען האמת ביום וחצי שכן היה דימום-הוא היה ממש דימום שנראה כמו מחזור רגיל לחלוטין...
  • אולי תעשי בדיקה?!?!
    תקשיבי בובה את מכירה את עצמך יותר טוב מכולם!!! אם היה לך מחזור שלא מתנהג כמו מחזור אז בשביל להסיר את הספק תעשי בדיקה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה