קצת מידע בסיסי.. שאין לי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי.. טוב אז אתמול גיליתי שאני בהריון ראשון שלי דרך בדיקה ביתית.. עד לפני הבדיקה הייתי בטוחה שאני אקבל מחזור בגלל הכאבים חזקים בגב ובבטן שיש לי.. האם זה נורמלי? ומה אפשר לעשות כדי להקל?( עד אתמול הייתי שותה כדורים נגד כאבים)..
15 תגובות
עמוד 1
  • כאבי הבטן הגיוניים ביותר. הם אמורים לחלוף מתי שהוא.
    עד אז תזהרי עם התרופות כי לא הכל מותר בהריון.
    בקבוק חם, לא רותח, על הבטן
    גם לפעמים עוזר.

קבעי לך תור לרופא משפחה בשביל בדיקות דם
    ואז בשבוע 7 בערך תור לאולטרסאונד.
    בשעה טובה!!!

[url=http://www.glittertextlive.com][img=http://img-s3-01.mytextgraphics.com/glittertextlive/2014/06/01/cfe7a67934996e037895a306bdf1ca98.gif]
  • היי,
    זה ממש נורמלי... אני יום לפני הבדיקה התעוררתי באמצע הלילה מהתכווצות נוראית בבטן, זה משהו שלא קרה לי בחיים ולא הבנתי מה זה, פשוט חזרתי לישון, רק אחרי הבדיקה בכלל קישרתי. וזה המשיך עוד כמה שבועות עם כל מיני התכווצויות וכאבים.
    אני אישית העדפתי לא לקחת כלום, חוששת ומעדיפה שלא אם לא חובה - זה לא היה ברמה שהפריעה לי בתפקוד, אלא מידי פעם כמה דקות של כאבים.
    אני יודעת שמותר אקמול בהריון אבל באמת כדאי שתתייעצי עם הרופא
    שיהיה תקין ומוצלח!!!
    שני
  • תודה על המידע.. כבר דיי חששתי.. אני אשתדל לא לקחת כדורים למרות שאני סובלת מכאבים חזקים מקווה שזה יעבור מהר ??
  • היי קודם כל מזל טוב:)))))
    כן יש כאבי בטן בהריון במייחד בהתחלה, לא לכולן, לי לא היה, אבל בהמשך כן התחיל לי והעדפתי לא לקחת כלום. כרגע ממליצה לא לקחת כדורים עד שרואים דופק שבוע 6-8. ולפני כן לעשות שתי בדיקת דם לפחות לראות שכל יומיים יש הכפלה של ההורמון של ההריון. שמרי על עצמך ב12 שבועות ראשונים שלא להתאמץ מדיי לשתות מלא ולנוח עוד יותר מלא הם הכי קריטים ועדינים.
    מאחלת לך הריון תקין ובריא:))
  • אם הכאבים נןראיים, לשכב ולנוח!!!
  • הי מזל טוב!!
    גם לי היו כאבים בגב, בבטן ובחזה והייתי ט=בטוחה שהמחזור שלי יגיע כל רגע..

ממליצה לך לפנות לרופא לראות איזה כדורים וכמה את כן יכולה לקבל...

ובעיקר לנוח.

בהצלחה!!!

• היי
    מזל טוב...
    תנסי לא להתאמץ הרבה ולשתות הרבה....
  • תודה לכולן.. הרגעתן אותי מאוד!
  • היי! מזל טוב!
    גם אני גיליתי השבוע שאני בהריון ראשון דרך בדיקה ביתית- אז מזללללל טוב!
    שנית, גם לי יש את אותם כאבי בטן- כמו התכווצויות, וכאבים של לפני מחזור...אז נורמלי זה כן. מה לעשות בנידון? אני חסרת ניסיון בדיוק כמוך :/
  • לדעתי משככי כאבים פשוטים כמו אקמול מותר לקחת...
    בכל אופן אולי תשאלי פה באתר את הרופא-הוא עונה די מהר.

אבל שיהיה לך מזל טוב חמודה ותהני מכל רגע
    מקווה בשבילך שיעבור מהר מהר וכמובן -הריון קל ומשעמם
  • מזל טוב ובשעה טובה. לנוח ולשתות הרבה, תשדלתי להימנע מכדורים אם זה נסבל, העובר ממש קטן...
    (אגב, בקבוק חם לא מומלץ..)
  • אני גם חושבת שבקבוק חם לא מומלץ, וגם לא מים חמים על הבטן.
    לנוח להתכסות ואולי זה יעבור ויעזור:)
  • מזל טוב על ההריון חמודה
    מאחלת לך שיהיה קליל ושתסיימי אותו בידיים מלאות
  • ממליצה גם לגשת לרופא ולבדוק שאכן הכל בסדר ובמקום הנכון
  • הייי.. אז היום עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 537.. דיברתי עם האחות היא אמרה שזה בסדר שיהיו קצת כאבים ושאני ממש בהתחלה... אני משתדלת לנוח ותודה על החיזוקים של כולן ומברכת חזרה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה