שמחה עם קושי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• לפני מספר שבועות מישהי שמאוד קרובה אליי איבדה את ההריון שלה, בשלב יחסית מתקדם. זה עדיין טראומטי.
    לפני כמה ימים גילינו שתינו שמישהי נוספת שמאוד קרובה אלינו - בהריון.
    הראשונה, עם כל השמחה בשביל השניה - רואים שקשה לה עם זה.
    עליי שתיהן עוד לא יודעות.
    אני לא מפסיקה לחשוב על כמה יהיה לה קשה לגלות שגם אני...

זהו.
    לא מחפשת עצה או עזרה. רק רציתי לשפוך קצת.
4 תגובות
עמוד 1
  • היי..
    קודם כל כל הכבוד על המחשבה על החברה שלך...
    אבל תמיד תזכרי שכל מקרה הוא לגופו ואם היא עצובה זה לא אומר שהיא לא תהייה שמחה בשבילך ובשביל חברה שלך....
    (אני עברתי המון שנים של טיפולים ואחיות שלי שהתחתנו אחרי ונכנסו להריון לפני בהתחלה לא היה נעים להם לשתף אותי עד שהסברתי להן שזה ממש לא קשור ואני הכי שמחה בשבילן)...
  • אין ספק שזאת חוויה טראומטית, עם זאת לדעתי כדאי לספר בזמן שהכי תרגישי נוח עם זה.
    כמה מאוחר היה השבוע שלה? אם אפשר לשאול.
    אני נמצאת אגב בסיטואציה דומה במקצת..... חברה טובה שמנסה הרבה זמן ואני בהריון ולא יודעת אייך לספר ומתי.
  • תות,
    היא עברה את התהליך בסוף חודש שישי.

יערית, נכון שכל מקרה לגופו. אני פשוט יודעת שקשה לה מול ההריון של השניה. היא מאוד רוצה לשמוח והיא באמת שמחה, ועם זה - זה כואב, ואני רואה איך זה משפיע עליה ואיך היא נקרעת בין הרצון האמיתי לשמוח לבין הכאב שלה.
    וזה קשה גם לי כי קשה לי לראות אותה ככה.

• היתי מציעה לך לא לספר לה בקרוב ...
    חכי קצת הזמן יעשה את שלו .

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה