כאבים בגב התחתון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מהבוקר הרגשתי כאבי מחזור בבטן התחתונה שעברו עכשיו לגב התחתון. ממש הרגשה כאילו עוד שניה יתחיל . מזה יכול להיות ? מישהי חוותה?? לא רוצה סתם להילחץ ולרוץ לרופא כי זה התחיל כבר לפני כמה ימים , מתחיל ועובר.

6 תגובות
עמוד 1
  • תתזמני את הכאב , כל כמה זמן הוא מגיע .. אם זה בא בתדירות גבוהה אחד ל5 דקות .. כמה ל10 דקות .. תלכי להיבדק אולי מדובר בצירים

• אז זהו שזה כאב קבוע כזה נגיד שעה ככה... ואז אחרי כמה שעות זה יכול לחזור . זה לא ממש חזק פשוט טיפה מדאיג. מציינת שהקטן משתוללת כהרגלו.

• יכול להיות שזה בגלל שאת לא שותה מספיק
    תשתי הרבה ורוב הסיכויים שזה יעבור
    [URL=http://www.lovetextlive.com]
  • היי אנה,
    גם לי מתחילת השבוע התחילו כאבי גב בבטן התחתונה ואז זה עבר לגב התחתון.
    כמו כאבי מחזור שהולכים ובאים
  • לי אין כאבים בגב אבל אני מרגישה הרבה התכווצויות בבטן, עליונה ותחתונה.
    אולי אצלך זה מורגש בגב.
    יש מצב שזו ההכנה של הגוף שתמיד מספרים לנו שקוראת לקראת הסוף.. הלידה קרובה!!
  • זהו שאצלי לא היו עד עכשיו התכווצויות אולי פעם פעמיים ממש בקטנה לפני כמה שבועות וגם בקושי מורגש... והכאבי מחזור בגב התחילו מיום רביעי בבוקר ועד היום נמשכים ... פלוס יש קצת לחצים כלפי מטה . והכי ״תענוג״ זה הלחיצות על השלפוחית !!! פשוט זה כבר יותר קרוב מתמיד ... כמה התרגשות!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה