עגלהה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי בנות :))

רציתי לשאול את דעתכן לגביי עגלת אינגליזינה טרילוגי.
    התחלנו לחפש עגלה , אנחנו קצת מוגבלים כי לא כל עגלה נכנסת לנו בבגאז
    חיפשתי עגלה קלה ונוחה וממש התאהבי בעגלת אינגליזינה טרילוגי הבלעדית לשילב
    רק התבאסתי קצת מהצבעים והמחיר :( אבל זה לא קריטי ..

מישהי מממליצה ???

תודהה והמשך הריון קל לכולנו !!!
6 תגובות
עמוד 1
  • אני קניתי אותה, אין דעה חד משמעית כי עדיין לא נעשה בה שימוש ,אבל לפי החוות דעת ששמעתי עליה והמלצות מאמינה שהיא מעולה. כמו כן היא די קלה ומתקפלת בקלות קלאסית ומאוד יפה לדעתי האישית . אני קניתי בצבע ג'ינס.

• לי יש את האינגלזינה אביו שהיא פחות או יותר מבחינה קלילות ונוחות כמו הטריגולי, רק שבטריגולי יש עוד כמה גימיקים נוספים. כשאני קניתי את האביו, הטריגולי עוד לא היתה קיימת בשוק וכל מי ששאלתי המליץ לי על האביו, כך שמאמינה שההמלצות החיוביות גם לגבי הטריגולי. מה שכן, נראית אחלה עגלה...

l]
  • היי,
    בהתחלה כשהלכנו לשילב ממש נדלקנו עלינו
    וגם ראינו אותה בצבע ג'ינס מהמם אז בכלל היינו בטוחים שנקנה אותה
    היא הייתה נראת קלה נוחה ומתקפלת בקלות לפי מה שהראו לנו
    והמחיר גם היה נראה לנו סבבה יחסית.
    אבל בסוף הלכנו למקום אחר וקנינו את הBrevi ovo
    בכל אופן אני ממליצה עלייה למרות שלא קניתי אותה בסוף.
  • עגלה מעולה לדעתי, ענתה לי על כל הדרישות - מתקפלת בקלות, נכנסת למכוניות קטנות, אמבטיה מרווחת מאוד וטיולון דו צדדי, היא מאוד נוחה מכל הבחינות ואני מאוד אוהבת את העיצוב שלה
  • תודה בנות :)
    אין ספק שעזרתן
  • היי, לי יש את הטרילוג׳י, ממליצה מאוד!
    נוחה, קלה, מתקפלת מהר ומרווחת.
    גם קנינו את הסליל שמתחבר לשילדה ולדעתי זה פרקטי מאוד.
    אמנם יקר, אך במילא כל העגלות יקרות אז לדעתי שווה להשקיע עוד קצת ולקנות משהו באמת איכותי.
    אגב, שווה לך לקנות באילת אם יש מישהו שנוסע או דרך משפחה.. זה יוצר 1000 ש״ח פחות.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה