היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אני אמורה לקבל מחזור ביום שישי או שבת. בכל חודש ללא יוצא מהכלל בתקופה שבין הביוץ למחזור אני ממש סובלת מכאבים בציצי ובנוסף כמה ימים לפני המחזור מתחילות להופיע אצלי כל מיני הפרשות דמיות בצבעים וגוונים שונים עד שנהיה ממש דימום של מחזור. החודש משהו מוזר קורה לי: קודם כל אין בכלל כאבים בציצי. אין הפרשות דמיות בכלל
זה יכול להיות כלום אבל בנוסף לשתי תופעות אלה כבר יומיים אני מרגישה מין כאבים ברחם או יותר מדויק התכווצויות.. כאילו אני עוד רגע מקבלת מחזור וזה בדרך כלל קורה אצלי יום אחד לפני המחזור ולא שלושה ימים. מה דעתכן יש סיכוי???
5 תגובות
עמוד 1
הי.יכול מאוד להיות שזה הריון או התחלה של מחזור.אבל אם את אמורה לקבל מחר זה הזמן לעשות בדיקת הריון לפני איחור במחזור.בהצלחה
מורן
ממליצה לך בחום לעשות בדיקה ביתית במידה והבדיקה הביתית שלילית ואין מחזור-הכי טוב בדיקת דם! המון בהצלחה!!!!!
עשיתי בדיקה היום (בצהריים) והיתה שלילית, בנוסף התחילו הכתמים אז המחזור בדרך ...
אל תתייאשי מותק, תחשבי על זה שבעוד שבועיים בערך תוכלי כבר להתחיל לנסות שוב!!!!!
מנו זה בטוח מחזור? אם כן-עוד שבועיים הזדמנות נוספת בהצלחה והרבה בשורות טוב!