המלצה לרופא טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    באמת שבדרך כלל כשזה נוגע לבריאות שלי אני ממש לא עושה עניין מאיזה רופא אני הולכת אליו, ובמקצוע שלי הדבר האחרון שחסר לי זה לדבר - אני לא מחפשת רופא שינהל איתי שיחות נפש... אבל אני ממש מיואשת - הרופאה שלי ממש לא אמפתית, קרה כזאת, בקושי מוסרת מידע ומרגיש לי שהיא עושה טובה שהיא עונה לי על קצת שאלות. אתמול הלכתי לרופא אחר והוא בקושי הסתכל עליי, התנהג כאילו מכעיס אותו שבאתי למרות ש25 יום לפני הייתי אצל הרופאה הקודמת (היה תקיף שלבוא רק כל 6 שבועות). באמת שבאתי רק כדי לראות אם אני אקבל שם קצת יותר מידע.
    בסוף הוא עשה לי בדיקה ממש של שנייה, אמר "יש עובר ודופק" ועוד לפני שהספקתי לבקש לראות כבר הוציא את המכשיר, לא אמר אפילו לאיזה שבוע הוא מתאים וכלום.
    כשניסיתי לשאול אותו על ויטמינים וברזל - כי לצערי מהבחילות אני ממש לא מצליחה לאכול בריא וזה קצת מטריד אותי - הוא אמר בחוסר סבלנות בעיניי שלא צריך כלום כמה פעמים ולא התייחס.

בקיצור - למישהי יש המלצה לרופא במכבי באזור הקריות?
    או שאולי אני צריכה להבין שרק בפורומים הרופאים עונים ברצינות גם על השאלות הכי קטנות ובמציאות לרובם אין כוח למה שהם רואים כ"היסטריה"?
    תודה :))

שני
5 תגובות
עמוד 1
  • היי שני
    אני ב'כללית' כך שזה פחות רלוונטי אבל עדיין יש לי כמה עצות
    אני עברתי רופא נשים על ההתחלה כי הרופא נשים הרגיל שלי היה ממש אנטיפט.
    עברתי לרופא באופן פרטי ועל כל פגישה אצלו אני מקבלת החזר של "ייעוץ" מביטוח כללית-אני יודעת שבמכבי מגיע לך 3 ייעוצים בהיריון מסל הביטוח שלהם כך שאני ממליצה לך להשתמש בזה.

מעבר לזה יש דבר שנקרא - אחות לליווי היריון- שזה פשוט נהדר-אני מקווה שיש את זה גם במכבי ההיגיון אומר שכן- זו אחות שאני הולכת אליה כל חודש החל מתחילת ההיריון והיא מסבירה לי לפרטי פרטים עונה לי על שאלות לוקחת לי מדדים מספרת לי על הבדיקות התקופתיות המומלצות מפנה אותי לרופא במידה וצריך עוזרת בפיענוח בדיקות דם-וזה ללא תשלום.
    לצערי אני לא מכירה רופאים מאזור הקריות כי אני מאזור המרכז אבל אני חושבת שלקבוע כל חודש אצל אחות ליווי היריון יעזור לך מאוד.
    המון בהצלחה ושיהיה היריון קל ונעים:)
  • היי אני עברתי כבר 2 רופאים, 1. הייתה מגעילה בדיוק כמו שלך! בולל! פשוט לא רצתה לעשות לי אולטרסאונד וגם כשעשתה היא ראתה שיש דופק וסגרה את האולטרסאונד. 2. הוא רופא ממש טוב, הבעיה היא שהוא עובד פעם בשבוע וגם מבטל כל פעם את היום בשבוע שהוא אמור להגיע, התורים אליו הם פעם בלודש וחצי ולי זה לא מתאים.
    כעת עברתי לרופא גם עדין גם מסביר וגם זמין 5 ימים בשבוע. והןא אמר שבכל פעם שאני מרגישה צורך לראות את העובר אני מוזמנת לבדיקה אצלו גם אם אין לי תור.
    אני לא אגיד שהוא לא מפוצץ, הוא כן, אבל לפחות מאפשר לי לראות את תינוקי ולהרגע. מעבר לזה ממליצה לך על דופלר ביתי שמשבוע 12 הצלחתי לשמוע את הדופק וכיום הדופק ממש חזק ושומעים אותו ממש טוב.
    אני גם במכבי, אבל גרה במרכז, אז לא יכולה לעזור במציאת רופא קרוב. מה שכן, תמיד כדאי ללכת לרופא שממליצות לך עליו נשים,
    בהצלחה והלוואי שתמצאי את הרופא המתאים:)
  • היי, תודה על התגובה!
    אני בהחלט אשקול את עניין הפרטי...
    פשוט אין לי כל כך חברות בהריון כרגע שמכירות רופאים טובים בנושא,
    ולאחותי יש ארבעה ילדים אבל היא לקחה את זה הכי בקלות תמיד, לא הייתה בטיפת לחץ, אפילו לא עשתה בדיקת בטא אף פעם ("הבדיקה הביתית חיובית ואין מחזור - ברור שאני בהריון"), וזרמה בכללי - ככה שזה שהיא מרוצה מהרופא שלה לא אומר לי הרבה.... אני רק מתייעצת איתה על הבדיקות החשובות (פרופסור ברונשטיין וגם אני קבעתי אליו אז בזה אין איפה לטעות....).

באמת יש לי תור לאחות מעקב הריון עוד שבוע וחצי וזה רעיון ממש טוב האמת לחכות ולראות אם היא תוכל למלא את החסר, וככה אצטרך פחות להישען על הרופא שלי.

תודה על העצות!!!
    שני
  • הרופא שטיפל בי הוא מצויין בקרית ביאליק (בכפר ביאליק) של מכבי
    קוראים לו ד"ר פלדמן בהצלחה

• אצל ד"ר פלדמן הייתי אתמול... אם את אומרת שהוא מצוין אני אשקול להמשיך ללכת אליו, אולי באמת נראיתי לו היסטרית. מה שלא רחוק מהאמת :)

תות תודה חמודה!! גם אז כשנלחצתי מהבחילות הרגשתי שאת מבינה!
    אני ממש שוקלת האמת את עניין הדופלר, כי מצד אחד ברור שזה מרגיע וכיף, מצד שני גם אני יודעת רציונלית שהלחץ הזה לא יכול להימשך, ומתישהו אני אצטרך לנסות להיות רגועה יותר, ואני מפחדת שאם יהיה לי את זה אז לא אצטרך ללמוד לפתח דרכים אחרות להתמודד עם החוסר ודאות והדאגות.
    ומצד שני כל פעם שאני שומעת על עוד מקרה שמסתיים לא נעים אני מרגישה שלא בא לי להתמודד בא לי להרגע...
    צריכה להחליט.

תודה שוב
    שני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה