בנות- עזרה בבקשה- שבוע 13 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום- אני שבוע 13, אתמול טיילתי בקניון ופתאום התחלתי להרגיש כאבים בבטן התחתונה צד שמאל באים והולכים. לא כאב היסטרי אבל עדיין הייתי צריכה להתיישב. הכראב עבר ברגע שהתיישבתי ולפני זה הוא ארך מס דקות מועטות. האם עליי לבדוק את העניין או שמדובר בתסמין ידוע?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי
    לדעתי תסמין ידוע .. גם אני סבלתי בדיוק בשבוע הזה בכאבים רק בצד ימין ..
    הלכתי למיון חשבו שזה משהו בתוספתן ובסוף זה היה סתם כאב ,
    אם הכאב מתגבר או לא עובר תלכי להיבדק
    בשורות טובות :)

• היי גם לי היו ויש כאבים עדין מדי פעם כשאני מתאמצת מדיי וכן אצלי הליכה מרובה כמו בקניון זה נקרא להתאמץ. מכירה את הכאבים האלה מקרוב וגם אני נבהלתי, אך אני קניתי את הדופלר הביתי וכל כאב הכי קטן אני בודקת את הדופק שהכל בסדר.
    אני משתדלת לנוח ברוב היום ולא לעשות מאמץ במיוחד בחודשים הראשונים, עד שהצלחתי להכנס להריון.
    ליהוש, הכאבים האלו עוברים בשלב מסוים בהריון?
  • ברור .. לי זה עבר אחרי כמה ימים .. זה היה לי אופייני לשליש הראשון

• כמה עולה דופלר ואיפה קונים ?

• עלה לי 250 קיבלתי ג׳ל כמו של הרופאים וגם בגודל.
    מבייבי סאונד. יש אחריות לשנה. שווה מאוד:)
  • http://www.bmommy.co.il/product-p-15/מוניטור-דופלר-לשמיעת-דופק-העובר/מוניטור-ביתי.html
    קישור לאתר:) אם לא תצליחי להעתיק ולהדביק ארשום לך את הטלפון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה