מתלבטת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרבה זמן לא היינו אצל חמותי וחמי שבת.. אתמול דיברנו איתם והם רמזו שהם מתגעגעים לבנות ואלינו וכו'...

אני מאוד אוהבת להיות שם!

הבעיה-אני במחזור ואני לא יודעת עד כמה יהיה לי נוח להיות במקום שהוא לא הבית שלי (יכול להיות שיש בי איזשהי בעיה אבל כשאני במחזור אני מעדיפה את הפינה שלי,המקלחת שלי,המקום והמיטה שלי).
    אני משתמשת בטמפונים ככה שזה עושה את "חוויות" המחזור ליותר נעימה ונורמלית...(בלילה אני שמה תחבושת שזה הופך לסיוט..) אני לא מבינה איך את לא מזמן הייתי משתמשת בתחבושות...תודה למי שהמציא את הטמפון!

מה דעתכן?

ללכת?

3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    גם אני שאני במחזור אני לא אוהבת להיות בשום מקום חוץ מהבית שלי.
    במיוחד שהמחזורים שלי נורא קשים ואני סובלת מכאבי גב סחרחורות
    הקאות וכאבי ראש.. אז אין לי סבלנות כוח וחשק לאף אחד
    אבל אני חושבת שאם הם התגעגעו ואת נהנת להיות שם
    אז את יכולה לשרוד את השישיבת זה סה"כ 24 שעות
    תוכלי לשים טמפון ביום ובלילה להחליף לתחבושת לנסות להעביר את זה
    ואז בבוקר תחליפי שוב ותשימי טמפון..

אני חושבת שאת יכולה לנסות ללכת ולהעביר אותה בסבבה:)
    אבל זו דעתי
    בהצלחה במה שתחליטי
  • אני רוצה להתייחס דווקא לא לעניין המרכזי שעליו שאלת - טמפונים...
    ממליצה לך לנסות להשתמש בגביעונית (יש כל מיני סוגים. אישית אני משתמשת באייריס קאפ, בעבר היה לי מון-קאפ והוא היה לי פחות נוח אבל זה באמת מאוד אינדיבידואלי).
    אין לי שום אינטרס להציע את זה כי אני לא מוכרת אף אחד מהם, רק משתמשת בזה ומאוד מרוצה.
    זו ממש המצאה שמשנה את החיים, ובניגוד לטמפונים - זה בריא.
    (אגב - טמפונים ותחבושות למיניהם גורמים לדימום יותר ארוך, הידעת?)

אמנם בשימושים הראשונים צריך להתרגל וללמוד את הטכניקה, אבל אחרי שניים-שלושה מחזורים זה כבר הלך לי בקלי-קלות
  • לא סתם המורות לספורט בחטיבה ותיכון היו אומרות - מחזור זה לא מחלה.
    אז את במחזור. זו סיבה שהסבא והסבתא לא יראו את הנכדים???
    מתמודדים בשביל הילדים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה