אולי תדעו לעזור לי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • (שאלתי גם בפורום הרפואי אבל שם לוקח יותר זמן עד שמקבלים תשובה)

לפני מספר ימים הרופא שלי ביקש ממני לקבוע תור במהירות האפשרית לבדיקת שד, כי מעולם לא בדקתי. (ועוד מעט כבר יהיה קשה יותר...)
    כשהתקשרתי לקופ"ח וביקשתי לקבוע תור המוקדנית שאלה אותי איזו בדיקה בדיוק - כירורג, ממוגרפיה, אולטאסאונד של השד?
    לא ידעתי מה להגיד לה והתחלתי להתבלבל... אני רוצה את הבדיקה התקופתית שעושים אצל רופא מגיל 30.
    מישהי יודעת למי בדיוק אני אמורה ללכת בשביל בדיקה כזו?
3 תגובות
עמוד 1
  • את צריכה ללכת קודם כל לכירוג שד שיעשה בדיקה ומשם הוא יסביר לך אם יש צורך בעוד בדיקה (כמו אולטראסאונד) או שהכל תקין.
    בהצלחה
  • אז כירורג שד? זו בדיקה ידנית נכון?
  • הי

כן, זו בדיקה ידנית פשוטה שלוקחת ממש כמה דקות ספורות.

אם את במכבי - אוכל להמליץ לך על שני רופאים שאני אישית הייתי אצלם.

בעקרון היום מגיל 30, הרבה שולחים גם לאולטראסאונד (ממוגרפיה זה רק בגיל מאוחר יותר, או אם חס וחלילה יש צורך - לא עלינו).

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה