קורס הכנה ללידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ..
    נאלצתי לבטל את הקורס הכנה ללידה כי אני בשמירה ולא כ״כ ניידת .
    מי מכן עשתה קורס ?
    כמה זה עזר לאלו שכבר אחרי הלידה ?
    איך אני אכין את עצמי ללא קורס ?

8 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שאני ביררתי-אם חשוב לך מאוד לעבור את הקורס,
    אז יש קורס הכנה ללידה פרטי-בבית שלך.
    יש הרבה דולות שמעבירות קורס הכנה ללידה שמגיעות עד הבית .
    יכול להיות שאם את שייכת לביטוח הראל גם על זה את יכולה לקבל החזר.
    לפי דעתי ללא החזר מביטוח כלשהו קורס פרטי בבית יעלה בין 500 ל800 ואם את שייכת לביטוח שמכיר בכך ונותן החזר-מה טוב.
    בהצלחה!
  • אני בימים אלו עושה קורס הכנה ללידה- כבר היו 3 מפגשים.
    האמת, אפשר לחיות בשלום גם בלי זה. כל עוד את באמת מתעניינת ומקבלת מידע ממקורות אחרים- הפורום הזה למשל, או ספרים. לי יש את הספר המפורסם עם הגלגל של חודשי ההיריון על הכריכה, שכחתי את שמו ומתעצלת לקום לבדוק, שם ממש מסבירים בצורה טובה מה קורה בכל שלב בהיריון ובאופן ספציפי בלידה. ועוד ספר שיש לי זה הלוחשת לתינוקות, שממש המליצו לי עליו ואני אכן מאוד אוהבת אותו, הוא יותר על החלק של הטיפול בתינוק.
    יש 2 יתרונות חשובים לקורס שבזכותם אני בכל זאת מרוצה שהלכתי- קודם כל, היא עושה לנו כל שיעור כל מיני תרגילי התעמלות שמקלים על כאבי גב תחתון, מקלים על הצירים בבוא הזמן, מפתחים גמישות במקומות הרלוונטיים וכו'. ודבר שני, אני חושבת שזה מעולה לבעל- זה מחבר אותו, זה נותן לו את כל המידע כי את הספרים הוא לא באמת קורא (לפחות שלי לא), ומכניס אותו לעניינים כך שאני מרגישה רגועה שבבוא היום כשאני אסבול מכאבים ולא אהיה עצמי, הוא כבר ידע מה, איפה, כמה ולמה... וזה חשוב לי.
    אז בשורה התחתונה- לא סוף העולם שאת לא עושה, תקראי בספרים ובאינטרנט ותכריחי את בן הזוג לעשות זאת איתך
  • ויקי תודה רבה :)

• אני לא עושה , אולי באמת צריך, אבל כמו שאמרתם יש מספיק מידע באינטרנט שאפשר לעזר בו.
    /]
  • אני לא עושה , אולי באמת צריך, אבל כמו שאמרתם יש מספיק מידע באינטרנט שאפשר לעזר בו.
    /]
  • דבר ראשון - תרגישי טוב ותשמרי על עצמך בשמירה הזו
  • אנחנו עשינו קורס פרטי עם דולה (היא לא הייתה איתנו בלידה, רק הקורס). אני חושבת שאת צריכה לשאול את עצמך למה? למה את רוצה קורס? איזה לידה את רוצה? אם למשל חשוב לך שתהיה לידה פעילה, יכול להיות שכדאי לך להשקיע בקורס כדי ללמוד טכניקות להפגת הכאב, טכניקות להגמשת הגוף ועוד. גם את זה אפשר היום ללמוד מספרים+יוטיוב, אבל אין כמו הדגמה חיה. מעבר לזה, קורס רגיל של קופת חולים, לדעתי הוא בעיקר בשביל הבעל (שזה לא פחות חשוב).. גם ללא קורס, ההכנה בעיני צריכה להיות מותאמת לרצון ולהתכווננות שלך, יש מלא ספרים, כל אחד עם כיוון ואג'נדה, השלב הראשון בעיני הוא לעשות חושבים עם עצמך... בהצלחה!!!
  • מסכימה עם ויקי! זה מעניין ומפנק לקבל את כל המידע באופן מסודר למרות שכמובן אפשר הכל לגלות גם בספר ובאינטרנט. הכי חשוב שזה נותן מקום לבנזוג לקבל את כל המידע שאת תקבלי. ולהיות מוכן ללידה. ובהחלט שמעתי על אנשים שלקחו דולה לשנים שלושה מפגשים אישיים במקום קורס הכנה ללידה. ואמרו שזה מאד מומלץ.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה