היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עשיתי בדיקה ביתית עם מקלון הזהב יצא שלילי בכל אופן אני יעשה בדיקת דם ביום ראשון בבוקר כדי להסיר ספקות למרות שיש לי את כל הסימפטומים של הריון , ולהבא כנראה צריך להינות מהחיים ולא לחכות למשהו כי ברגע שלא נשים לב זה יבוא לבד ובזמן שלו בתור הפתעה כי זה מה שזה באמת המתנה של החיים בהצלחה לכולם אני מאחלת לכן בהצלחה ברגע שנשחרר זה יבוא לבד
לינוי
8 תגובות
עמוד 1
בהחלט מסכימה איתך שצריך ליהנות ולא לחכות...בהצלחה
ליוני את צודקת הקשר למה שאמרת.ואני אומרת לך תכלס זאת לא תשובה חד משמעית.ותעדכנו בראשון.נשיקות
מורן
מחזיקה לך אצבעות תעדכני בראשון
תודה על התמיכה ביום ראשון בע״ה אני יעדכן מה יצא
לינוי
לינוי יש תשובות?
לא אלה החלטתי ברגע האחרון לא לעשות פשוט נמאס לי לרוץ אחרי זה ולהתאכזב כל פעם מחדש עוד שבועיים אני יעשה בדיקת דם לקראת הווסת הבאה . תודה על ההתעניינות והתמיכה
לינוי
לינוי מאמי, לדעתי זו החלטה אמיצה ונבונה, לפעמים אנחנו ממהרות לעשות בדיקת הריון ולא ממתינות אפילו טיפה ואיך אומרים,:" החיפזון מהשטן" מאחלת לך שההמתנה הארוכה והמייגעת הזו בסופו של דבר תשתלם לך, וכשאת מגיעה לרגע ועושה את הבדיקה תכיני את עצמך לכל תוצאה אפשרית !
אל תשכחי לעדכן, מחזיקה לך אצבעות
תאמת אני קצת בדילמה מצד אחד יש לי חולשה עייפות בחילות וריצה לשירותים במשך כל הלילה בנוסף סביב הפיטמה יש לי נקודות לבנות ורגישות בשדיים ולאט לאט זה משכנע יותר לכיוון הריון אבל מצד שני בגלל שאני בחודש הזה החלטתי להמשיך לנסות ולשחרר את העניין הזה כדי לא להתאכזב אני לא יודעת אם כדאי לעשות בדיקת דם בזמן הקרוב או כמה שיותר קרוב לווסת הבאה