חייבת עצות דחוףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    זקקוה לעצות מהירותתת..
    אני ובעלי היינו אצל רופא פוריות והוא נתן לבעלי לבצע בדיקת זרע וביקש שנחזור אליו שבוע הבא..
    התכנון היה שמחר בעלי יבצע את הבדיקה והרי צריך לשמור בין 3-5 ימים לפני הבדיקה..
    הבעיה שלנו זה שהמחזור שלי משחק ולא סדיר ובגלל זה אני לא מצליחה לזהות את הביוץ.. (הרופא בדק אותי וראה שהכל תקין מבחינת בדיקות דם הורמונליות, אין לי שחלות פולציסטיות וכו..)
    עכשיו בדקתי בעזרת ערכת הביוץ וזה מראה חיובי! שאני כנראה מבייצת עכשיו..
    יום רביעי יש לי תור לרופא ותיכננו שגם עד אז יגיעו התשובות של בדיקת בזרע..
    השאלה היא- האם לקיים יחסי מין עכשיו ולאתלבצע מחר את הבדיקת זרע או לחכות ..
    פוחדת לפספס את הביוץ ??
    מה אתן ממליצות???
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל קחי בחשבון שאת תבייצי ב12-24 שעות הקרובות ולא עכשיו!!!
    כמה זמן אתם מנסים???

אני לא כל כך יודעת מה להגיד כי אם תקיימו יחסים עכשיו אז תצטרכו לדחות את הבדיקה... אבל מצד שני זה לא שהוא צריך לחכות חודש זה בסך הכל כמה ימים אז אולי כדאי לנסות?!?!?

הייתי מנסה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח

בהצלחה חמודה :)
  • איזה קטע אני כתבתי לך וזה נעלם חח ארשום שוב..
    12-24 שעות הקרובות זה אומר שלא לנסות עדין??
    אנחנו מנסים סהכ חודשיים אבל בגלל שהמחזור שלי תמיד מאחר ומגיע בין 40-52 יום אז הרופא אמר שכנראה אין לי ביוץ כל חודש.. אז לראות את התוצאה החיובית בבדיקת ביוץ ממש מרגש פתאום ומלחיץ חח מצד אחד לא רוצה לפספס את הבדיקת זרע כי זו הזדמנות
    שמחר הוא יעשה ועד שנהיה אצל הרופא כבר יהיו תשובות ומצד שני פוחדת לפספס את הביוץ הזה אם זה אכן ביוץ! עד כמה אמינה הבדיקת ביוץ הבייתית יש לך מושג?? יכול להיות שזה לא ביוץ?
  • אין לי כל כך מושג בזה אבל מה יקרה אם הוא יעשה עכשיו את הבדיקה ואחרי זה תשכבו?? חחחח אני מנסה לעקוף את המערכת :)
  • חח אי אפשר צריך להתנזר 3-5 ימים לפני הבדיקה כי הזרע נחלש.. זה כמו שלא ממליצים לשכב כל יום אלא יום כן יום לא.. ואם נשכב אחרי הבדיקה הזרע יהיה חלש בפעם השניה
  • סורי על התגובה המאוחרת אבל..... מה עשיתם בסוף???

לגבי הביוץ- אפשר לשכב לפני שאת מבייצת בפועל כי אז זה אומר שהזרע יחכה לביצית ולא להיפך למרות שיש הרבה מצבים כאלו..

• ממליצה בחום כן לשכב ומקסימום לדחות את הפגישה-מחזיקה לכם אצבעות!!!!
    בשורות טובות
  • היי בנות!!
    בסוף הוא לא עשה את הבדיקה ו״עבדנו״ היום בבוקר..
    עכשיו חזרתי מהרופא שבדק אותי וראה שהזקיק מ14 סמ שהיה בשבוע שעבר ירד ל12 סמ ואמר שכנראה כן בייצתי ושנמשיך לעשות סקס.. הוא רופא הורס חסר טאקט אמר לי ״אתם עוד פה?! לכו הביתה תעשו סקס״ חחח..
    אני מקווה שזה לא התפספס לי כי חיכינו לבוקר ולא שכבנו אתמול..
    כרגע הוא אמר לי להמשיך לעבוד.. הוא אמר שהביצית נמצאת 24 שעות ..
    בכל אופן השבוע נמשיך לנסות ושבוע הבא הוא כבר יעשה את הבדיקת זרע..
    שאלתי את הרופא מתי לחזור אליו והוא אמר לי שלא צריך כרגע ושאולי אני אהיה בהריון.. אם אני אקבל מחזור לבוא אליו..

תודה לכן על התגובות!!
  • איזה רופא חמוד!!!!:) חח.. מחזיקה לכם אצבעות-הכי חשוב לשמור על מצב רוח טוב והרבה תקווה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה