הריון? פס חזק פס חלש. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות.אני אמורה לקבל מחר מחזור.המחזור מאוד סדיר.מקווה שלא!! עשיתי ביום חמישי בבוקר בדיקת הריון עם מקלון הזהב ויצא פס חזק ולאחר כמה דקות פס חלש חלש חלש. ואז היום בבוקר קמתי עשיתי בדיקת נוספת עם מקלון הזהב.עברו יומיים מיום חמישי עשיתי בדיקה יצא פס חזק ופס חלש לאחר כמה דקות בערך 7 דקות.ואז אחרי 5 שעות עשיתי בדיקה עם לייף ויצא פס חזק ולאחר 10 דקות יצא פס חלש. כתוב בהוראות של לייף שאם אחרי 5 דקות יוצא פס חלש זה גם הריון. אז זה הריון? כי הוא חלש. חשוב לציין ש בהריון הראשון שלי יצא לי שלילי פס אחד תמיד עד שבוע 7.מה אומרות?

מורן
15 תגובות
עמוד 1
  • מורן יקירתי .. בשעה טובה :)
    ככה היה גם לי ! פס זה פס !!
    לכי לרופא בשביל שיבדוק שאכן יש שק הריון וקבעי תור לשבוע 7-8 לבדיקת דופק :)
  • הי.גם אם הפס יצא לאחר כמה דקות...כאילו לא יצא ישר...יצא אחרי 7 או 10 דקות.מתי יצא לך הפס השני?

מורן
  • גם לי הוא יצא לא ישר אחרי .. הייתי צריכה להוציא את העיניים או לעשות עם הפנס של האייפון ..
    אם את לא בטוחה תעשי שוב מחר בבוקר ותראי שינוי

• תשמרי את הבדיקות כדי להשוות את השינוי

• יצא לי לקנות כבר בדיקות הריון של כמה וכמה חברות שונות...ובכל ההוראות שקראתי עד היום היה כתוב שגם פס שני חלש אומר שכנראה יש הריון!
    מחזיקה לך אצבעות
  • איזה כיף לשמוע!! עכשיו אני רגועה לחלוטין.ומחר בדיקת דם.אני יעדכן !!

מורן
  • מורן יקרה,
    מחזיקה לך אצבעות!!

אני כבר משתגעת. בעיקרון צריכה היום קלבל אבל היו מחזורים שגם קיבלתי ביום ה 29 וזה אומר ביום רביעי.
    היו לי כל מיני תופעות לפני שבוע ואחרי הביוץ אבל נעלמו....
    עכשיו מרגישה שצריכה לקבל ובינתיים משתגעת!
    בדיקת הביוץ לא הראתה שום דבר הראתה פס אחד בלבד.
  • יואו הלוואי!מחזיקה לך אצבעות!!!!לי זה נשמע כמו היריון!!!!!
    תעדכני!!!!
  • הי.זה אכן הריון. :) אבל הרופא משפחה אמר לי לחזור על הבטא כי הבטא 86 וזה נראה לו נמוך

מורן
  • בשעה טובה !!!
    איזה יופי ... בע״ה הריון קל תקין ומשעמם :) :)

• איזה יופייי בשעה טובה שיהיה הריון תקין ומוצלח!

אמן בקרוב אצל כולנו.
  • מזל טוב יקירתי ... ואל תדאגי בקשר לבטא זו אחלה בטא התחלתית...
  • בעזרת השם לכולכן!!

מורן
  • בבדיקת דם יומיים לפני האיחור היה לי בטא 74... אל תדאגי ושיהיה רק טוב מעכשיו!!!

• הי.הרגעת אותי. איזה שבוע את עכשיו?

מורן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה