היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למי שזוכר אתמול הגבתי באיזשהי הודעה שעשיתי בדיקה ויצאה שלילית אז זהו שלא זרקתי אותה והשארתי אותה במגירה... היום הסתכלתי וראיתי פס חלשששש האם זה אומר משהו... מה דעתכן???? לעשות עוד בדיקה????? עוד לא קיבלתי מחזור!
7 תגובות
עמוד 1
מזל טוב!!!! את בהריון!!! צעיר! בדיוק כמו שיצא לי! עם 3 בדיקות.מחר יש לי בדיקת דם תעדכני!!
מורן
אבל מורנייי אני קראתי את התוצאה אחרי יממה שלמה האם לדעתך זה אמין לסמוך על התוצאה??? ומה גם שהיו לי מעט הפרשות של דם (בניגוב)... אני לא יודעת... עוד מעט ארד לסופר פארם כדי לקנות עוד בדיקה .... בטוח שאעדכן ומתוקה שלי בהצלחה מחר בבדיקה
איזה יופי!!!! מברוק :) עם איזה בדיקה השתמשת?
זה לא משנה זה הריון.יצא פס שני.אומרים שאם יש שני פסים זה הריון ואם יש פס אחד אז לא בטוח שאין הריון.תעשי בדיקה ביתית. וגם בדיקת דם.מחכה לעדכון!!! בהצלחה.ואני חד כן!
מורן
גם אני כמוך , עשיתי בדיקה יצא שני פסים רק אחרי כמה שעות ... יומיים אחרי בטא 365 ... וזה היה הריון . אז שיהיה במזל טובבבב הריון קל ומשעמם