רירית דקה יומיים לפני ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם! שנה שלמה שאני נעזרת בפורמים האלה ופעם ראשונה באמת בתפקיד פעיל נרגשת כי זאת הפעם הראשונה... בכל זאת. ותודה מראש לכל העונות התומכות והעוזרות. יום שישי 27.6 עשיתי אולטראסונד רחם ושחלות. התוצאות היו רירית 4.7 ואני ביום ה8 למחזור . רק שראו בבדיקה זקיק מוביל 20 מ״מ ... הבנתי שאני 3 ימים לפני ביוץ. שחלה שמאלית 26^32 ושחלה ימנית 31*36 בקיצור איך יכול להיות שהרירית כל כך דקה? האם היא עוד תגדל ב3 ימים? לפחות למינימום? מה הסיבות לכך? מה עליי לעשות? או שהחודש כבר אבוד ); ? אודה לכל מי שמבינה שתענו לי
5 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה.
    אני לא כ"כ יודעת מה לומר אבל מה שאני כן יודעת זה שמינימום עובי רירית צריכה להיות 8, אחרת גם אם יש הפריה ההשתרשרות מאוד קשה כשהרירית דקה כ"כ.
    את לוקחת כדורים כלשהם??? כי יש כדורים עם תופעות לווי שגורמים לרירית דקה.
    תנסי לקבוע אולטרה סאונד ליום- יומיים הקרובים במטרה לבדוק האם הרירית מתעבה...
    בהצלחה חמודה :)
  • האמת היא שלא. לא לקחתי כלום עד היום . היה לי הריון טבעי , נקלטתי בינואר עד אפריל ונאלצתי לעשות הפלה ( גרידה) בשבוע 13 וכך נקטע החלום ); ומאז הגרידה חלפו 2 מחזורים , וכאילו משהו השתבש, לא רוצה להכניס את זה לראש ולהיפך רוצה להמשיך לנסות עם מלא תקווה , אז זה הבירור הראשוני ...רירית רחם דקה לפני ביוץ... במאי עשיתי בירור , גם אז סיימתי והרירית הייתה 7 מ״מ , אבל לא ידעתי באיזה יום של המחזור אני כי זה היה 31 יום אחרי ההפלה .
  • התבלבלתי ...התכוונתי לרשום ״ בייצתי ״ , ולא ״סיימתי״ ... סורי ותודה רבה לך על העזרה
  • גם לי נקטעה האופוריה של הריון בשבוע 13!!!
    עברתי שאיבה, עברו כבר יותר מארבעה חודשים וכרגע אני מופנית לפרופסורית של פוריות!
    תקשיבי אחרי כל הפלה/הריון הגוף כיאילו מפעיל את עצמו מחדש כמו ריסטרט של מחשב, בחודשיים הראשונים הכל חדש ואז זה מתחיל להסתדר, ...
    בכל אופן תלכי לבדוק את הרירית הדקה והאם זה בסדר ותקין או שאולי היא גדלה בקצב כזה מסחרר לי גדלה מ8.1 ל-10.0 ביומיים!!!
    וזה קרה 3 ימים לפני הביוץ עצמו אז אי אפשר לדעת זה גם משתנה מאישה לאישה.

בהצלחה מתוקה:)
  • היי מצטערת לשמוע! והלוואי ויהיה לנו דברים משותפים בבשורות טובות , שעוד החודש זה יצליח(; אמן!!! ממש הרגעת אותי אם זה שהרירית מתעבה ברמה כזאת. יו הלוואי וזה המצב שלי גם , עוד 3 מ״מ יעשו את ההבדל . תודה על הענות ומאחלת המון בהצלחה (;
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה