רירית דקה מידי לפני ביוץ האם זה כ״כ קריטי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • Sofia13
    משתמש/ת חדש/ה

4 הודעות

הודעות - 28/06/2014 : 21:12:11
    שלום לכולם! שנה שלמה שאני נעזרת בפורמים האלה ופעם ראשונה באמת בתפקיד פעיל נרגשת כי זאת הפעם הראשונה... בכל זאת. ותודה מראש לכל העונות התומכות והעוזרות. יום שישי 27.6 עשיתי אולטראסונד רחם ושחלות. התוצאות היו רירית 4.7 ואני ביום ה8 למחזור . רק שראו בבדיקה זקיק מוביל 20 מ״מ ... הבנתי שאני 3 ימים לפני ביוץ. שחלה שמאלית 26^32 ושחלה ימנית 31*36 בקיצור איך יכול להיות שהרירית כל כך דקה? האם היא עוד תגדל ב3 ימים? לפחות למינימום? מה הסיבות לכך? מה עליי לעשות? או שהחודש כבר אבוד ); ? אודה לכל מי שמבינה שתענו לי
1 תגובות
עמוד 1
  • היי גם לי יש בעיה של רירית דקה. תוכלי הרבה סלק זה עוזר. יש סיכוע שביר תגדל אבל לא סהרבה. לרירית מתחת חשש חא כושים החזרות רבל כמובן שזה תלוי ברופא. שיביה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה