לכל בעלות האינגלזינה טרילוגייייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, קודם כל מקווה שכולן מרגישות טוב זה הכי חשוב

שאלה בבקשה- אנחנו רוצים לקנות את האינגליזינה טרילוגי ואני ממש לא מצליחה להחליט על הצבע :) כן כן אני יודעת צרות קטנות חחחח

ההתלבטות היא בין הצבע הבהיר הבז' לבין הצבע החום כהה שהם קוראים לו קפה ולבין האפור.

הבעיה היא שאי אפשר לראות את האפור והבז' בתצוגה באף סניף !
    ואנשים מפחידים אותי שהצבעים הבהירים מתלכלכים מאוד מהר....

מה אתן קניתן ?
6 תגובות
עמוד 1
  • הייי , גם אנחנו רוצים לקנות אותה , שמענו עליה ביקורות מצוינות. לחברים שלנו יש בצבע בז והבנתי מהם שזה ממש סיוט שרואים כל לכלוך :/.
    גם אנחנו מתלבטים לגביי הצבע לא כל כך אהבתי את החום עם הלבן .
    בסניף בשילב אמרו לי שכנראה יגיעו צבעים חדשים במהלך יולי אז שווה לחכות :) מקווה שבאמת יחדשו את הקולקציה צבעים שלהם .

בכל מקרה מקווה שעזרתי ובהצלחה :))
  • היי לי יש את הג׳ינס הכי פרקטית ומהממת לדעתי. ראיתי את כל הצבעים שלה חוץ מאפור ובין שלושת בצבעים שרשמת אני אישית מבחינת היופי מעדיפה אץ הבז. החום בכלל לא משהו אבל עוד פעם זה עיניין של טעם. אבל כמובן הבז יתלכלך יותר מהר . גם הכחול דרך אגב מאוד יפה !! אבל בסופו של דבר לדעתי הגינס!! הכי מהמם! בהצלחה בבחירה!!
  • עונה מנסיון.
    אנחנו קנינו את הטרילוג'י בצבע חום לבן.

בנוגע לאמבטיה, היא לא התלכלכה בעיקר בגלל שגם כשמניחים אותה בבגאז' היא יושבת כמו על העגלה ואין סיבה שתתלכלך.
    הטיולון נכנס שכוב לבגאז ולכן אם לא תפרשי שמיכה לפני כל פעם שאת מכניסה אותו הוא יתלכלך, ברור שיש עוד דברים שעלולים ללכלך כמו ידיים, אוכל או אלף ואחד דברים אבל אצלנו זה הגורם העיקרי.
    אז זה קצת מבאס, אבל האמת היא שהטיולון אצלנו בשימוש כבר שלושה וחצי חודשים ונראה מעולה ואולי יותר חשוב מזה זה שאני לא מאלו שזה מדיר שינה מעיניהן אז אני חיה עם זה בשלום, אם לך זה ממש מפריע, קני את הצבע הכחול, מה שבמחשבה לאחור, אני הייתי עושה ומסיימת עם הסאגה הזו.

*ניסתי להעלות תמונה אבל אני חושבת שבחיים לא נתקלתי בדרך מסובכת יותר להעלות תמונה מהאתר הזה.

• לחברה שלי יש את הג׳ינס והיא נורא מרוצה מכל הבחינות וגם מהצבע
  • גם לחברה שלי יש את הג'ינס וזה נראה לי הכי פרקטי
  • תודה רבה לכולכן !!!!!!!!!!

אעדכן בבחירה חחחחח :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה