משתגעת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני מנסה כבר כ- 10 חודשים להכנס להריון.
    יש לי מחזור סדיר בד"כ הייתי מקבלת כל 26 ימים אבל היו מחזורים שזה היה גם ביום ה- 29.
    היום ה 26 הוא היום. מצד אחד מרגישה שצריכה לקבל. מצד שני ממש אחרי הביוץ הרגשתי תופעות מוזרות והיו לי עוד כאבי בטן. עייפה מאוד אבל זה גם משהו שמאפיין אותי והיה לי מחזורים קודמים.
    כמו כן זה חודש ראשון שאחרי הביוץ או בתקופת הביוץ היו לי הפרשות שקופות שקופות. ובמהלך השבוע שעבר הפרשות צהובות במהלך היום בתחתון. ההפרשות נעלמו.
    עשיתי בדיקת ביוץ שמצד אחד יכולה להראות מצד שני לקחת אותה בערבון מוגבל ויצא לי רק פס אחד - זה אומר שלילי.
    בקיצור, אני משתגעת.
    יש לי תופעות הורמונליות שאומרות "אל תתקרבו אלי אני ברוח קרב"
    מסכן בעלי.... השתגע ממני ביומיים האחרונים.

אווווףףףףף
7 תגובות
עמוד 1
  • סורי על התיאורים, אבל עכשיו בשירותים היה לי סימן חום על התחתונית ושום סימן בניגוב.
    כבר לא יודעת אם זה תופעה שלפני מחזור או השתרשות. מקווה מאוד שזה סימן חיובי. למרות שחודש שעבר היה לי ככב ביום ה 24 ואז יומיים אחרי קיבלתי
  • היי יש לי כמה שאלות
    1.כשאת רושמת שכבר 10 חודשים אתם מנסים להיכנס להיריון-האם הכוונה זה ממש בודקים מתי יש ביוץ ומקיימים יחסים בזמן הנכון?
    2.את לוקחת ויטמנים-מומלץ לקחת כ3 חודשים לפני ההיריון על מנת לעזור לגוף להתכונן להיריון.

לפי דעתי אם את משתגעת (ואני מממש השתגעתי ביום שהמחזור היה אמור להגיע)
    את כבר יכולה לעשות בדיקת היריון ביתית.
    במידה ויוצא שלילי מקסימום תחכי יומיים ואז תעשי שוב ואם עדיין לא הופיע המחזור ושוב יצא שלילי תעשי בדיקת דם-הכי וודאי!

מחזיקה לך אצבעות!!!!!
    ועם כל הקושי תנסי כמה שיותר להירגע:)-ואני יודעת שזה ממש קשה גם בעלי סבל רבות חחח..
    בהצלחה!!!!!ותעדכני
  • תודה על נתמיכה יקירה.
    לשאלותייך. לא כל ה 10 חודשים עושים בדיקת ביוץ אבל אני מרגישה את הביוץ. וזה יוצא ודאי לפי הבדיקות. אני יודעת שאין בעיה כלשהי על אף שקבעתי לי להחודש תור לרופא. שיהיה...
    המחזור שלי דיי סדיר. רוב החודשים מקבל על 26 ימים. אבל היו חודשים שקיבלתי ביום ה 29.
    אני יודעת שחייבת להרגיע. אבל מי כמוך וכמו הבנות פה יודעות כמה זה קשה.
    אולי באמת אישה בדיקה מחר בבוקר. מצד שני אתבאס אם אראה תשובה שלילית. אז אולי כדאי לחכות עוד קצת.
    בכל אופן תודה על התמיכה. ואני אעדכן כמובן.
    את הבדיקה הכי טוב לעשות בבוקר בשתן הראשון. נכון?
  • היי מתוקה,.קודם כל ממליצה לך לקחת אוויר ולנשום!! בפוסט שלך את נשמעת ממש ממש לחוצה!!!וזה לא עוזר, להיפך זה רק מקשה עלייך להיקלט.

כמה זמן עבר מהחזור שלך? מתי קיבלת לאחרונה?
    כשאת אומרת שהבדיקות מזהות ביטץ, האים את רואה שני פסים ששוים בחוזקת הצבע שלהם? כי פס חזק ופס שני חלש זה לא ביוץ ולא כולן יודעות זאת.

אני יודעת שמה שאגיד עכשיו נשמע קצת לא הגיוני ולא מתקבל על הדעת אבל את חייבת להוריד הילוך מבחינת הלחץ,.כשהגוף נמצא בסטרס מסוג כזה לדוגמא, הוא מפריש הורמונים שבמילים פשטות חוסמים ומעכבים קליטה של הזרע עם הביצים בתוך.הרחם, בעצם רק מרחיקים אותך ממה שאת כל כך רוצה ומייחלת לו.
    אם עברו כבר עשרה חודשים גם אם לא בדיוק ממליצה לך ללכת למעקב זקיקים אז,תדעי בוודאות מתי את.מבייצת, וזה צעולה.

ובקשר לשאלתך- אז כן, מומלץ לעשות את הבדיקה בשתן הראשון של הבוקר כי אז רמת ההורמון מרוכזת.יטתר והבדיקה יוצאת וודאית יותר!!

בהצלחה, ואם.יש לך עוד שאלות את.מוזמנת לשאול...
  • יקירתי את כל כך צודקת ואני מודעת לזה שצריך לשחרר
    את נמחזור האחרון קיבלתי ב 3.6 ואני בדרך כלל מקבלת כל 26 ימים. אבל היו חודשים של 29. מה גם שיש לי תופעות לפני מחזור ומחזור קשה בדרך כלל של כאבים חזקים.
    לגהי הביוץ. אני מקבלת שני פסים חזקים באותה רמה. אני גם ממש מרגישה כאב מיוחד באותו יום.
    בכל אופן קבעתי כבר מראש תור לרופאת נשים. להתחיל לבדוק אם הכל בסדר ומה עוד אפשר לעשות. מפאת גילי אולי ישר הפריות.
    עשיתי בדיקה הבוקר ומצא שלילי בזנתי. מקווה בכל זאת אולי יש סיכוי ולא אקבל למרות שיש כבר את כל הסימנים לפני המחזור.
    יהיה טוב ומקווה לבשר טובות בקרוב.
    תודה על התמיכה.
  • הכי חשוב לשמור על קור רוח ולדעת לנתב את כל הרגשות והרצון להיריון למקום טוב-בעיקר עם הבן זוג, לנסות לעבור את התהליך של הכניסה להיריון בצורה הכי נעימה ורגועה שאפשר.
    בהצלחה אצל הרופאה,
    ומאחלת לך בשורות טובות, נחת ואושר שיביא איתו ברכה!

• תודה מותק!
    חייבת לעבור את התהליך ברוגע ונחת ויודעת שהכל יהיה בסדר!
    בע"ה בקרוב מאוד בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה