המוגלובין נמוך מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    המוגלובין שלי צנח משמעותית !
    9.7
    לפני כשבועיים עשיתי בדיקות דם והיה 10.6
    האם יש לי ממה לחשוש? מה לעשות שיתאזן?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי שני במידה ואת כבר לוקחת כדורי ברזל יכול להיות שצריך להגדיל את המינון-בייעוץ רופא כמובן ובמידה ואת לא לוקחת כדורי ברזל מעבר לויטמינים של פרנטל או כל סוג אחר שיש בהם מידה מועטה מאוד של ברזל מומלץ לקחת גם תוספי ברזל-יש כל מיני סוגי ולכן מומלץ לדבר אפילו בטלפון עם הרופא.סהכ זה מאוד נורמלי שיש לך ירידה בברזל במהלך ההיריון וגם לי יש את זה עד כה.בהצלחה!
  • נלחצתי כי ירד משמעותית...
    אני לוקחת ברזל ואני בשבוע 25
    אתייעץ עם הרופא
    תודה רבה !!!
  • אין לך מה להחלץ.
    פשוט תתמידי באכילת מזון עשיר בברזל. ועוד יותר חשוב - כשאת צורכת אותו, שלא יהיו מוצרי חלב בסביבתו משום שהם מעקבי ספיגת ברזל.
    אותו הדבר כשאת לוקחת את כדורי הברזל - לא לצרוך מוצרי חלב כחצי שעה לפני ואחרי.
    אבוקדו, טחינה, חומוס (גרגרים ולא קנוי), אגוזים ושקדים

• זה טבעי בהיריון שהוא יורד בשל חוסר ברזל. בהיריון יש דרישה גבוהה לברזל וזאת הסיבה שיש חסר.
    כדאי להשלים עם תוסף עד שההמוגלובין יגיע ל-12. ומהשליש השלישי לקחת בהתמדה עד הלידה כדי להגיע ללידה עם המוגלובין ברמה טובה, כיוון שבלידה מאבדים הרבה דם ועם הדם אובד גם הברזל ולכן כדאי להגיע עם מאגרים ולא במצב של חסר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה