עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז כך מסתבר שהיה לי הריון כימי לכן הופיע הפס החלש מאוחר ביותר....
    לפני כשעה החל אצלי דימום קל אבל הרופא רוצה שאעקוב אחרי הבטא שתתאפס...
    מאחלת לכן חודש פורה ומוצלח ולאלה שנקלטו החודש בשעה טובה שיהיה תקין ובריא
9 תגובות
עמוד 1
  • כמה יצא לך הבא? איך הגיוני? ואיך גילו שזה הריון כימי?

מורן
  • אל תעצבי מותק, אומרים שנשים מאוד פוריות אחרי הריון או הפלה, תחשבי שעכשיו את תיקלטי מהר מאוד!!!!
    מאחלת לך חודש פורה!!!
    בהצלחה
  • הבטא היתה 35 אחרי שלושה ימי איחור... הריון כימי הוא הפלה טבעית כאשר לא מתרחשת השתרשות לכן הרופא היה משוכנע שאם הבטא כל כך נמוכה אחרי 17 ימים מהביוץ אז זה בטוח לא הריון מוצלח...
    דרך אגב אני יש לי הסטוריה ארוכה עם הפלות, אומנם יש לי שתי בנות אבל בגיליון הרפואי שלי כתוב 6 הריונות ושתי לידות... יש לי בעית קרישת יתר בדם... אבל הפעם זה היה כל כך מהיר שאפילו לא הספקתי לגלות את ההריון כדי להתחיל להזריק קלקסן ולהציל אותו:( אבל לא נורא הכל לטובה אני כבר עם חיוך לקראת החודש הבא....
  • ואת מורן מה קורה אצלך??? את חייבת לנו עדכון מקווה לבשורות טובות
  • מנו האם זה בטוח???? אולי זה ביוץ מאוחר??? על סמך מה הוא קבע שזה כימי?
    לי היה איחור של שבוע,ובבדיקה הבטא היתה 13 והרופא אמר לי שזה לא היריון ואחרי שלושה ימים עשיתי שוב וזה רק המשיך ועלה ואז שבוע אחרי כבר הלכתי לרופא כשהבטא עלתה והוא ראה שק היריון שמתאים לשבוע 5 משמע שהיה לי ביוץ מאוחר בשבוע וכשהיה לי איחור של כמה ימים זה בעצם היה ממש תחילת היריון.
    אני מחזיקה לך אצבעות וגם אם הפעם זה לא אז בקרוב מאוד זה יהיה כן !!!!
    המון בהצלחה ובשורות טובות!!!!!
  • הלוואי ואצלי היה כך פשוט אנו יודעים מתי בדיוק היה הביוץ כי עשיתי אצלו מעקב זקיקים ושנית הבוקר מוקדם קיבלתי מחזור רגיל אך כואב ביותר :(
  • לא נורא, עוד שבועיים אפשר לנסות שוב!
    בטוחה שזה יגיע במהרה!
    בשורות טובות ואנרגיות חיוביות
  • מאמי אני מצטערת לשמוע.אבל זה לטובה אם ככה את רושמת...יש לך לנסות עוד שבועיים!!! בהצלחה!!!

מורן
  • יקירה גם אני קיבלתי אתמול אחר הצהריים וזה היה כואב.
    מאחלת לשתינו ולכל המנסות שחודש הבא נקבל אבל לא מחזור אלא תשובה חיובית בבדיקת הריון!
    צריכות להיות רגועות :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה